reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

aylin - nie koniecznie;-) Inaczej jest jak ktos rodzi sie w majętnej rodzinie i dla niego "naturalne" sa takie ceny a nie te z promocji czy wyprzedazy a inaczej jak ktos całe zycie oszczedzał zeby starczyło mu na wiecej.. To nawet i taka dycha by nic nie zmieniła;-)
Ja np w zyciu nie kupiłabym tego zestawu bez wzg na zarobki, bo wiem ze to nie praktyczne i na chwile. Zwłąszcza dla małego dziecka:tak:
Ale napewno masz troche racji w tym, ze inaczej sie wydaje pieniadze jak sie je ma a inaczej jak sie ich nie ma;-):tak:

Właśnie wiem co sie dzieje w przypadku jeżeli się nie ma i nagle się duzo dostaje. Taką fajna mam prace że widze tych którzy z reguły mieli mało albo niewiele i nagle dostaja duzo. W 80 % przypadków to dużo uderza do głowy i moment się rozchodzi.

reklama
mi wlasnie tesciowa dzierga taki kocyk, niebieski :tak:
a siostra buciki :tak:
grunt to miec dobre zaplecze rodzinne ;-)

Moje pierwsze skarby dla mojej córuni:).
Nie wiem jeszcze co dostanę od koleżanek(a ma być tego sporo), więc się nie rozpędzam, ale na szmatku za ok 150zł...nie mogłam wytrzymać. Najbardziej jestem zadowolona z dresiku Gapa:)))

Załączniki

• IMG_5105.jpg
    IMG_5105.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 76
Ale się na siebie zdenerwowałam, przeglądnęłam wczoraj ciuszki po Alince.
Słodkie, różowiutkie. Zrobiłam fotki, ale źle włożyłam kartę i zapisały się w pamięci aparatu, a ja nie wiem gdzie jest kabelek.... wrrrr.

sicilpol fajną masz teściową;-) kocyk bedzie na pewno sliczny:tak:

katrina jeszcze nam pokażesz zdjęcia;-)

Polaa - obszukałam prawie wszystkie miejsca, w których mógł sie ukryć ów kabelek, ale on się skubany tak dobrze schował...

Co by nie bylo ze sie obijam w zakupkach:-D.
A ta biala czapeczke to moja psiapsiolka wydziergala dla MIJECZKI -poprostu boska jest:tak:

Załączniki

• DSCF5999.jpg
    DSCF5999.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCF6002.jpg
    DSCF6002.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF6006.jpg
    DSCF6006.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF6009.jpg
    DSCF6009.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCF6011.jpg
    DSCF6011.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF6014.jpg
    DSCF6014.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF6019.jpg
    DSCF6019.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF6017.jpg
    DSCF6017.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF6022.jpg
    DSCF6022.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 40
Clarla a widzialas te kocyki? koce i kocyki

Jeszcze raz dziękuję za link...luknęłam, porównałam...poszperałam i nadal uważam, że w Allegro siła ;D
ARAVORE BABIE - DO CHRZTU NA PREZENT - NOWY (2169993386) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wyniosło mnie taniej niż na tamtej stonce :)

mi wlasnie tesciowa dzierga taki kocyk, niebieski :tak:
a siostra buciki :tak:
grunt to miec dobre zaplecze rodzinne ;-)

Zazdraszczam :D
Co by nie bylo ze sie obijam w zakupkach:-D.
A ta biala czapeczke to moja psiapsiolka wydziergala dla MIJECZKI -poprostu boska jest:tak:

Cuuuuudownaaaaaa czapeczka...sie nie umie dziergać...sie nie ma dziergającej rodzinki ani dziergających znajomych...sie buli...:/

reklama
Do góry