reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

No właśnie pomyliłam:zawstydzona/y:
Bo pisałam o tych butelkach i smoczkach, ktore kupilam i od razu wrzucilam resztę na ten watek:-(

reklama
Super zakupy!
Ja wygrałam wczoraj półkę na książki...prawie taką jaką chciałam...i jakieś tam ubranka, na które parcia nie było po ostatnim nalocie na zarę, ale nikt mnie nie przelicytował...przyszedł też kubełek do kąpieli, butelki i te ciuszki ze Stanów...co do cła to i owszem było, ale to regulował sprzedawca, więc mogę go polecić raz jeszcze...facet dorzucił mi w gratisie leginsy 2pak...no i powiem Wam, że już jestem mega zadowolona z tego pojemnika na pościel...bo póki komoda spoczywa w garażu to ten mieści dotychczas zakupione ubranka...polecam :)

2110167037.jpg2112719615.jpg2112841974.jpg2117529861.jpg2120450053.jpg2150598361.jpg2151825509.jpgIMG_2547.jpgIMG_4175.jpg

Ostatnia edycja:
Dzięki Kam...pamiętasz, że dziedziczysz moje męskie nabytki ;D Jak mi tylko potwierdzą dziurawca...coś koło 30 tygodnia chyba...to ja Ci pakuję wszystko bo mi zagraca :-p szykuj miejscówkę ;D

Dzięki Kam...pamiętasz, że dziedziczysz moje męskie nabytki ;D Jak mi tylko potwierdzą dziurawca...coś koło 30 tygodnia chyba...to ja Ci pakuję wszystko bo mi zagraca :-p szykuj miejscówkę ;D

o nie pamiętam :-p to pójdzie wymianka - ja mam trochę dziewczęcych :-p też tak jeszcze trzymam gdyby się okazało, że jednak będzie dziewczyna :laugh2: już usg w 32 tyg bedzie decydujące :-p

carla81 śliczności :tak:

A u mnie dziś mega szaleństwo :)
najpierw ciuszki z allegro, kupiłam dresik i sukienkę a spodnie i skarpeteczki pani zapakowała dodatkowo jako gratisik :-D
SDC16867.jpgSDC16868.jpg

W jednym lumpku zaszalałam na wadze za całe 7.50zł spodenki najbardziej mi się podobają :tak:
SDC16876.jpgSDC16871.jpgSDC16872.jpgSDC16875.jpgSDC16870.jpg

W drugim lumpku dalej jest przecena wyceny o 50% ale ludzi już normalna ilość a towar stale dokładany i tak wydalam 23zl ale w tym mam nówkę kurteczkę :-)
SDC16877.jpgSDC16880.jpgSDC16882.jpgnie wiem czemu ale jedno zdjęcie mi sie nie chce wgrać może ich za dużo

Dopiero jak do domu przyjechałam to pomyślałam że przecież dla siebie też mogłam coś poszukać ale te małe ciuszki mi tyle radości sprawiają że przestaje racjonalnie myśleć :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry