reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

MY idziemy 14 lipca na wesele i już zakupiłam kiecę dla małej :tak:
Musze obfocić ostatnie łupy

Sicil ja kupiłam komplecik pościel ochraniacz i wypełnienie, dziś przyszło i bardzo mi się podoba a w komplecie dużo taniej wyszło

Tej wlasnie firmy?
Bo mnie tez sie podoba, a moglabys moze wrzucic jakies zoom fotki?
Jaki kolorek? :tak:
Ja myslalam o tym 10czesci, bo o ile baldachimem nie chce zasmiecac, to moze jak przyjda fajne wieczorki by otwierac okno, to chcialabym malemu zarzucic moskitiere albo cus

Carla, Dorota
- fajne lupy

Carla, ja tu baaardzo uwaznie sledze Twoje zakupki, bo masz oko i zawsze wypatrzysz jakis to gadzet, czy fajne kocyki :tak: kupujesz na ebay.com?
Aaaa i zapomnialam powiedziec, ze chyba mialysmy te sama suknie slubna :-D A jesli nie, to blizniaczo podobna :tak:

reklama
Sicil ja zamówiłam firmy edisa na allegro 5 elementów, czyli dwie poszewki, wypełnienia kołdra i podusia i ochraniacz stwierdziłam że więcej nam nie trzeba. Wypełnienie jest bardzo fajne a oglądałam na żywo kilka w sklepie i było z tak sztucznych materiałów że nawet dotykać się tego nie chciało a to jest ok, prosto od producenta i 100% bawełna
tu daję link gdyby ktoś był zainteresowany, ja wybrałam "beżowy miś z biedronką" na aukcji słabo go widać ale zaryzykowałam ;-)
EDISA - POŚCIEL 5-EL 120X90 - BAWEŁNA - PRODUCENT (2156389917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a tu moje spojrzenie na mój zakup
SDC16847.jpgSDC16844.jpgSDC16846.jpg

z kurierem zapłąciłam 85 zł i jestem zadowolona :tak:

Śliczne te wszystkie ubranka :tak:

Zebrałam wszystkie ostatnie zakupy i mogę w końcu pokazać, trochę tego jest i przeważają różowości ale wiem że dostaniemy ciuszki po dwóch chłopcach to na pewno się zrównoważy
rozmiar 56
SDC16853.jpgSDC16855.jpg

rozmiar 62
SDC16857.jpg

większe rozmairy
SDC16860.jpgSDC16861.jpgSDC16862.jpg

No i kreacja na wesele mojej przyjaciółki, pana m loda jeszcze nie ma kiecki ale nasza Magdzia już tak :tak:
SDC16858.jpg

Załączniki

• SDC16853.jpg
    SDC16853.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC16855.jpg
    SDC16855.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 38
Pochwalę się, jaką sobie koszulę do szpitala kupiłam
Zdjęcie720.jpg

Mam pytanie do osób, które mają poduchę-rogala. Czy coś takiego jak np
Poduszka Poducha Rogal do spania i karmienia Długa (2154162803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
będzie się nadawało do karmienia? Czy do karmnienia lepiej kupić mniejszą, bardziej wyprofilowaną jak np
PODUSZKA ROGAL 70*50 do karmienia,spania,dzieci (2115636044) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama

ja mam dokładnie taką jak w tym pierwszym linku, na początku była straszliwie twarda i w ogóle nie chciała się zginać
teraz po kilku nocach spędzonych razem jest trochę lepiej:-D chyba się docieramy:-D
ale nadal mam wątpliwości czy zrobi się wystarczająco elastyczna, żeby używać jej do karmienia
w każdym bądź razie do spania jest bardzo dobra

Do góry