reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Nie przeczuć brak fajnie mieć córcie ale ze "mamuska" kibic to i dzidzi też ja będzie dziewczynka to będzie spała w tym tylko.
MONA*
Zaciekawiona BB
Kochane ze względu na nasze terminy porodów, to chcąc nie chcąc z piłką nożną będą się kojarzyć, całą Polska ba Europa bedzie żyła Euro tylko my będziemy miały duuuuuużo ważniejsze sprawy :-), przed chwilą wlaśnie powiedzieli w TV, że 200 dni do euro a my już wtedy bedziemy troszkę przed, w trakcie lub po porodzie
ja niestety jeszcze nie mam się czym chwalić pierwsze zakupy zrobię pwenie około luty-marzec, tylko wózeczki na allegro sobie oglądałam.
ja niestety jeszcze nie mam się czym chwalić pierwsze zakupy zrobię pwenie około luty-marzec, tylko wózeczki na allegro sobie oglądałam.
agrafka80
oh, powiem wam szczerze , ze ja się strasznie cieszę, że mam dużo rzeczy po Ali i duża większość jest neutralna kolorystycznie i uda mi się zminimalizowac zakupy do niezbędnego minimum.
Nie cierpię zakupów i tego wybierania
Wózek mamy X-lander XA 2009, nie jest rewelacyjny, ale taki już zostanie, nie będę zmianiać. Fotelik maxi-cosi.
Dokupić planuję tylko taki najzwyklejszy leżaczek na pałąkach, który buja się pod ruchami dziecka bo mamy po Ali chuśtawkę BrighStars która się nie sprawdziła za bardzo.
Nie cierpię zakupów i tego wybierania
Wózek mamy X-lander XA 2009, nie jest rewelacyjny, ale taki już zostanie, nie będę zmianiać. Fotelik maxi-cosi.
Dokupić planuję tylko taki najzwyklejszy leżaczek na pałąkach, który buja się pod ruchami dziecka bo mamy po Ali chuśtawkę BrighStars która się nie sprawdziła za bardzo.
december
ja mam tylko jednego pajacyka od koleżanki, którego dostałam z okazji poprzedniej ciąży (niestety straconej). Ale jest jakiś taki stanowczo za duży mam wrażenie
Mam też maleńkie skarpeteczki, które wożę w aucie i mają mi przypominać, żebym zdjęła nogę z gazu. Drugą parę znalazłam kilka miesięcy temu na parkingu przed jakimś centrum handlowym w Warszawie i pomyślałam, że to jakiś znak - dwie malutkie białe skarpetunie, jak do chrztu. Schowałam, wyprałam i trzymam w szafie :> Wiem, dziwak ze mnie.
Mam też wór zabawek od mamy, fotelik wiklinowy 'do czytania bajek' :-) ale to już gdy młode będzie trochę starsze. I to na razie tyle. Boję się, że wtopię z wózkiem, bo kuszą mnie takie niedrogie z allegro (mają świetne kolory). Potrzebuję jeszcze łóżeczka, fotelika do auta...i chyba spadku po jakimś krewnym bogaczu z Ameryki :>
Mam też maleńkie skarpeteczki, które wożę w aucie i mają mi przypominać, żebym zdjęła nogę z gazu. Drugą parę znalazłam kilka miesięcy temu na parkingu przed jakimś centrum handlowym w Warszawie i pomyślałam, że to jakiś znak - dwie malutkie białe skarpetunie, jak do chrztu. Schowałam, wyprałam i trzymam w szafie :> Wiem, dziwak ze mnie.
Mam też wór zabawek od mamy, fotelik wiklinowy 'do czytania bajek' :-) ale to już gdy młode będzie trochę starsze. I to na razie tyle. Boję się, że wtopię z wózkiem, bo kuszą mnie takie niedrogie z allegro (mają świetne kolory). Potrzebuję jeszcze łóżeczka, fotelika do auta...i chyba spadku po jakimś krewnym bogaczu z Ameryki :>
Czy ktoś miał już styczność z Pieluszki wielorazowe, eko pieluchy, akcesoria - Zamiastpampersa.pl -. Jakieś opinie?
reklama
veritaserum71
macku, ja w poprzedniej ciąży byłam bardzo proekologiczna;-) Nakupiłam pieluszek wielorazowego użytku (drogich, ale niby dobrych), przeczytałam na ich temat wszystko, miałam dobre chęci....no i skończyło sie na pampersach choć byłam im bardzo przeciwna
Ja kupiłam Bumgenius-y One size, różne kolory . Do tego dodatkowe wkładki, papierki na kupkę. Założyłam je małemu może dwa razy. Wydawały mi się jakieś takie niewygodne dla niego i to mnie zniechęciło....i to pranie
Pieluszek się nie pozbyłam, może tym razem się uda Wciąż mam nadzieję, że zmądrzeję
Ja kupowałam swoje na tej stronie:
Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła
Ja kupiłam Bumgenius-y One size, różne kolory . Do tego dodatkowe wkładki, papierki na kupkę. Założyłam je małemu może dwa razy. Wydawały mi się jakieś takie niewygodne dla niego i to mnie zniechęciło....i to pranie
Pieluszek się nie pozbyłam, może tym razem się uda Wciąż mam nadzieję, że zmądrzeję
Ja kupowałam swoje na tej stronie:
Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła
Podziel się: