reklama
Carla - szczeście że kolega w piatek powiedzial, że lóżeczko mi pozyczy bo też ta akukcje miałam na oku i chciałam licytować.
Dziewczyny naprawde proponuje ustalać co kto licytuje bo sie okaże ze miedzy sobą walczymy
AAAAAAAAAAAAAAAAle miałam farta...no wiesz Masz rację chyba dobrze będzie ustalić...ale ja prawie wszystko na Allegro, więc strasznie dużo tego...
Z tych droższych...czaję się na http://allegro.pl/wiaderko-do-kapieli-tummy-tub-jak-nowe-i2105555964.html
Ostatnia edycja:
alijenka
Mamcia Nataszki :))
też myślałam o kołysce ale wszyscy na mnie siedli że po co uczyć bujania dziecka :-(
Carla super zakupy.
A mnie kolyska przyszla:-) Na razie okupuje ja lalka mojej corki:-)
Uploaded with ImageShack.us
I jeszcze pare moich zakupow
Uploaded with ImageShack.us ten bezowy
Cuda
Ja też mam już upatrzone łóżeczko i szukałam an allegro, czy może ktoś używane sprzedaje, ale wszędzie jest odbiór osobisty :-( A Ty masz z wysyłką?Ta ostatnia cudowna Chyba się skuszę...a teraz uwaga chwalę się...kupiliśmy łóżeczko!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! To moje pierwsze zakupione łóżeczko stąd tyle podniety ;D W sobotę chyba zauważyłam aukcję vox magnolia...podobno używane pół roku w stanie idealnym bez oznak użytkowania...i tak oto w niedzielę Matylka stała się jego posiadaczką za 1/3 ceny sklepowej:
Czyli jednak wiadro? ;-)
Prześliczne ciuszki!I jeszcze pare moich zakupow
Uploaded with ImageShack.us ten bezowy
Ja słyszałam wiele na temat tych wiaderek i powiem Wam,że ja bym dziecka do niego nie wsadziła i wcale nie są takie stabilne kilka opinii słyszałam negatywnych właśnie naszym bb ,ze wiaderka się wywracają jak dziecko już jest bardziej ruchliwe.
Dziewczyny,które już chcą spróbować tych wiaderek może kupcie komplet z taboretem może będzie bardziej stabilne.
http://www.tublu.pl/Myju_myju/Wiaderko_do_kapieli_niemowlat_Tummy_Tub.html
Dziewczyny,które już chcą spróbować tych wiaderek może kupcie komplet z taboretem może będzie bardziej stabilne.
http://www.tublu.pl/Myju_myju/Wiaderko_do_kapieli_niemowlat_Tummy_Tub.html
Ostatnia edycja:
reklama
MsMickey
Fanka BB :)
AAAAAAAAAAAAAAAAle miałam farta...no wiesz Masz rację chyba dobrze będzie ustalić...ale ja prawie wszystko na Allegro, więc strasznie dużo tego...
Z tych droższych...czaję się na wiaderko do kąpieli Tummy Tub jak nowe (2105555964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ojjj jak mnie zakorciło, żeby licytować...
I to akurat gdy dziś rano nie wpisałam w allegro wiaderka...
Ok ustalmy, że przynajmniej na tym forum nie będziemy siebie przebijać, bo w końcu cena używanego będzie niewiele mniejsza niż nowego.
Powodzenia
Załączam linki do aukcji, które ja licytuję:
H&M - ZESTAW 2 ŚLICZNYCH BODY r. 62 / 2-4M !!! (2087746290) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTER'S - ŚLICZNY SWETEREK r. 0-3M sklep $24 (2089384625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CUBUS - MOHINI Baby CUDNY WELUROWY DRESIK r. 62 (2095343396) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTERS - CUDNY WELUROWY KOMPLECIK r. 3M $24.00 (2095343981) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podziel się: