reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

mamina mam taki sam koszyk tylko zielona budka i posciel:-)

Ja w sypialni (zanim Maluszek przejdzie do swojego pokoju) bede miala lozeczko:tak: a w salonie na dole bede miala wlasnie ten koszyk, zeby moc Go gdzies polozyc, tylko chyba bede musiala miec oczy na okolo glowy, ze Kuba czasem nie chciel Go wyciagnać:-D

buziak no extra zakupki:tak:

reklama
Śliczne! :tak:

i po dzisiejszym wystepie reni wygrzebałam z piwnicy stary koszyk mojej babci, jako ze łózeczka jeszcze nie mamy myslicie ze sie nada???
:-D
A mi wlasnie kurier przywiozl fotelik samochodowy. Kupilam na allegro uzywany i jestem bardzo zadowolona. wyglada jak nowy :-D
Mi dziewczyny odradziły kupowania używanych fotelików, bo mógł brać udział w wypadku :dry:

Mamina też myslalam nad tym koszem, ale w koncu sie zdecydowalam na kolyske bo dluzsza i szersza. Ale zgadzam sie jest cudny.:-)

kupilam to bo mozna zlapac w jedna reke kosz w druga nogi bujane i isc na dol do kuchni, sobie tak nosic. dziecko bedzie ze mna, pozniej sie latwo zaklimatyzuje w swoim pokoju bo bedzie przyzwyczajone do kosza a nie do pomieszczenia, no i w miare jest lekki a kolyski to juz nie ponosze chyba

boje sie, ze jak sie rozbestwie takimi eko-naturalnymi podpaskami to pozniej nie bede sie mogła oprzec i zaczne dziargac tampony z przyzwyczajenia i nie bede miała czasu na niemowlaka:eek::happy:

siedzi buziak i kulka wate
mamo co robisz
tampony synku tampony

o ja jebie hahaha czy ty takie juz w wersji wypasionej wata obszydelkowana hihi

Jak nowy Maxi Cosi Cabrio 12 miesięcy Gwarancja (2079806758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jest ten

Mam nadzieje, ze jednak nie przezyl wypadku. Wyglada naprawde jak nowy, tylko niestety kasztanów brak:-) Ja na eko sie nie nadaje:no:

Dobra cena :)

Do auta jeszcze to :D
DecalBabyOnBoardYellowNEW.jpg

buziak- super zakupki

mamina- u mnie kolezanka ostatnio mi polecala taki kosz, maly spi z nimi, a boja sie go pogniesc, wiec miedzy nich wlozyli taki kosz wlasnie tzn obity materialem :tak: on wlasnie tez mowi, ze to wygoda, nie zbudzi go a np wyciaga z lozka, przenosi :tak:

a co myslicie o tym usypiaczu firmy prince lionheart?
slumber_bear_plus_beige.jpg

Ostatnia edycja:
A to moj dzisiejszy zakup - BOSKI:-)

Załączniki

• DSCF5967.jpg
    DSCF5967.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCF5970.jpg
    DSCF5970.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Mi dziewczyny odradziły kupowania używanych fotelików, bo mógł brać udział w wypadku :dry:

Powiem tam. Ja pierwszy fotelik dla malucha kupiłam w komplecie z wózkiem, nowy, ale drugi, jak mały podrósł kupiłam uzywany, bo tak jak wózek chciałam maxi cosi, a na nowy nie było mnie już stać (wróciłam do Polski :-p). Poczytałam, że trzeba styropian sprawdzić czy niepopękany, bo to oznacza, że powypadkowy, w innym wypadku powinno być ok :-)

Ale osobiście do pierwszego fotelika polecam bazę. Fotelik szybko się zatrzaskuje wyjmując go i wkładając, z zapinaniem pasów straszna robota jest :eek: Późniejszych fotelików się nie wyjmuje, ale ten dla malucha to non stop, takze jezeli macie fundusze to polecam :tak:

Wygląda to tak (wiem...niestety drogie :-()

BAZA FAMILY FIX MAXI COSI OD RĘKI GWAR sklep W-WA (2079499607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Przypadkiem zauważyłam, że ktoś sprzedaje komplet....jak na razie fajna cena, więc może któraś z was skorzysta :-)

MAXI COSI MURA 3 + GONDOLA + FOTELIK + BAZA (2095105651) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i kolor fajny :-D

reklama
Wiesz ona teraz na macierzyński chyba pójdzie to możesz an zastępstwo za nią wskoczyć :-D

a ja to nie ????:cool:

Buziak jak my ci jeszcze klika pomysłów poddamy to ty nie wygryziesz reni z DDTVN. Ty po prostu dostaniesz swój własny program pod jakimś zabójczym tytułem SexiEkoBuziak :)

bankowo jak wyskocze z tymi tamponami to iscie z seksem bede sie kojarzyc:-D:-D ciekawe komu:eek::rofl2:

Do góry