reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Asik. gdzie ty takie cuda kupiłaś??

To są ciuszki mojej ukochanej firmy Name It. W rzeczywistości są bardzo drogie,ale u mnie w Irlandii w lutym jest zawsze wszystko 70% przecenione, wtedy wpadam i kupuję co się da dla wszystkich dzieci w rodzinie;-) Naprawdę polecam tę markę, jeśli będziecie miały okazję gdzieś kupić, bo nawet bo kiludziesięciu praniach wciaż wyglądają na nowe, nie mechacą sie i nie rozciągają.A kolorowość to podstawa tej marki. W Polsce można dostać je czasami w sieci Only, Vero Moda, Jack Jones -bo to jeden i ten sam duński producent. Widziałam też na allegro.

reklama
To są ciuszki mojej ukochanej firmy Name It. W rzeczywistości są bardzo drogie,ale u mnie w Irlandii w lutym jest zawsze wszystko 70% przecenione, wtedy wpadam i kupuję co się da dla wszystkich dzieci w rodzinie;-) Naprawdę polecam tę markę, jeśli będziecie miały okazję gdzieś kupić, bo nawet bo kiludziesięciu praniach wciaż wyglądają na nowe, nie mechacą sie i nie rozciągają.A kolorowość to podstawa tej marki. W Polsce można dostać je czasami w sieci Only, Vero Moda, Jack Jones -bo to jeden i ten sam duński producent. Widziałam też na allegro.

zajrzalam u mnie ile kosztuja ubrania z tej firmy - niestety nawet te 50 % taniej spioszki kosztuja tyle co w C&A bez przeceny - czyli jak dla mnie sie bardziej oplaca w C&A i H&M kupowac jak maja przeceny,bo wtedy to nawet spioszki po 3 euro sa,a bluzki dla chlopakow na lato jak maja wyprzedaz letnia,to nawet po 1-2 euro sa :tak:

A to nasze pierwsze zakupy :-) podręczny przewijak, kocyk, ręcznik z kapturkiem i coś dla wygody mamy:-D

przewijak.jpgkocyk.jpgręczniczek.jpgkojec.jpg

I coś na małą kibicke rodzoną w samo Euro 2012!! a królik to maskotko - grzechotka w której zakochał się tatuś :-D
2DSC09249.JPG

Ostatnia edycja:
alijenka mam taką samą pieluszke flanelową, tą po prawej:-D

carla kurteczka rzeczywiscie cudna:tak:

asik no piękne ubranka dla Małej

sliczne te ubranka kupujecie !!!!!!!! az zazdroszcze czekam na przyplyw pieniążków i lece do lumpka na zakupy !!!!!!!!!!!!!!!!
chociaz mam duzo ciuszków po synu ale kupowanie jest czyms najpiekniejszym co w ciazy mozna zrobic dla dziecka:)

Tez mam ten przewijak i fasole. Spie na niej caly czas. Recznik mam niebieski a kocyk ze slimaczkiem w kropeczki:-) Oprocz tego zakupilam otulaczek. Jest cuudny i pieluszki tetrowe ,bawelniane i flanelowe. Sa piekne i delikatne. Wczoraj mi wszystko przyszlo. :-)

Zobacz załącznik 433149Zobacz załącznik 433150Zobacz załącznik 433151Zobacz załącznik 433152

I coś na małą kibicke rodzoną w samo Euro 2012!! a królik to maskotko - grzechotka w której zakochał się tatuś :-D
Zobacz załącznik 433153[/QUOTE]

A mnie mama spacyfikowała :( Zadzwoniła wczoraj że kupila 50 szt ciuszkow. Jutro jade do niej zobaczyc co upolowała. Oczywiście Tani Armani :)

reklama
Mój dzisiejszy zakup w rozmiarze 62:
bbbb.jpg

Jak na razie mam tylko jedne spiochy na maly rozmiar. Wiec bede musiala dokupic, do tego polspiochy i same kaftaniki, ewentualnie ze 2 pajacyki.
A reszte ciuszkow to juz na wiekszy rozmiar bede kupowac bo chyba wystarczy.

Ostatnia edycja:
Do góry