reklama
blond_20
Czarownica
hahahaha przegilas pale z tym koszykiem wyslij reni jej sie przyda no ale pewnie zamiast nosidla sie przyda, albo domontowac plozy i bedzie kolyska
widze ze pepco rzadzi
a gdzie ta wanienke kupilas? fajna jest. ja mialam ta druga co po fp dla mlodego kupilam z tesco za 26 zl z termometrem tez ale Twoja jakas ladniejsza.
Mamina fajna kolyskatez mi sie marzy ale zostane chyba przy lozeczku bo gdzie to trzymac. no ale postepy robisz
widze ze pepco rzadzi
a gdzie ta wanienke kupilas? fajna jest. ja mialam ta druga co po fp dla mlodego kupilam z tesco za 26 zl z termometrem tez ale Twoja jakas ladniejsza.
Mamina fajna kolyskatez mi sie marzy ale zostane chyba przy lozeczku bo gdzie to trzymac. no ale postepy robisz
buziak
Fanka BB :)
blond - to zadna sieciówka, zwykły sklep jakies wszystko dla dziecka czy cos takiego Tylko kurcze musze spr czy nam stelaz pasuje bo my chyba wzielismy małą wanienke a stelaz jest do duzej tak mi sie wydaje ;/
co do koszyka to moze babcia ma jeszcze kilka starych to jakby któras chciała to sprzedam za kilka kasztanów One to dopiero sa ekologiczne!! Maja naturalne kształty i własciwosci to je mozna jako kulki dla pan stosowac hehe
Moj jak widac na załączonym obrazku ma naderwane uszy i nie mozna za mocno bujac, ale wiązania wykonałam z najbardziej ekologicznego sznurka jaki byłam w stanie zrobic. A pieluchy juz od tygodnia robie na szydełku;-)
co do koszyka to moze babcia ma jeszcze kilka starych to jakby któras chciała to sprzedam za kilka kasztanów One to dopiero sa ekologiczne!! Maja naturalne kształty i własciwosci to je mozna jako kulki dla pan stosowac hehe
Moj jak widac na załączonym obrazku ma naderwane uszy i nie mozna za mocno bujac, ale wiązania wykonałam z najbardziej ekologicznego sznurka jaki byłam w stanie zrobic. A pieluchy juz od tygodnia robie na szydełku;-)
blond_20
Czarownica
hahaha kasztany rzeczywiscie moga miec moc nie zapomnij zobic z nich karuzeli dla dziecka
buziak
Buziak na szydełku to sie prezerwatywy robi
a potem pieluchy
a z kasztanów juz porobiłam starszakom ludziki do lego prawie niczym sie nie różnia od prawdziwych
Ostatnia edycja:
tialana
Mamas And Papas Moses Basket With 2 Fitted Sheets And A Rocking Stand For Sale in Stepaside, Dublin. Buy Babyroom & Furniture
moj pierwszy zakup dla dzidzika,ale sie podekscytowalam..........:-)
śliczna ta kołyska
alijenka
Mamcia Nataszki :))
buziak hahahaa koszyk the best !!!!!!!!!!!!! ja też chyba zacznę już dziergać pieluchy !!!!!!!!
reklama
a potem pieluchy
a z kasztanów juz porobiłam starszakom ludziki do lego prawie niczym sie nie różnia od prawdziwych
A tak mysle ze jak już robisz to pomyśl o sobie Podpaski poporodowe. Nawet reni takich nie będzie miała
śliczna ta kołyska
A takie kołyski sa na allegro. Nazywa sie to chyba kosz Mojżesza. Ja mam kołyske drewnianą ręcznie malowaną. Tylko jej zdjęcia nie moge teraz nigdzie namierzyć żeby sie pochwalić.
Podziel się: