reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Nada się. Tylko nie zapomnij wyłożyć go siankiem. Jak ekologia to na całego. Poza tym do czerwca masz jeszcze czas na własnoręczne utkanie lnianych pieluszek :)

reklama
hahahaha przegilas pale z tym koszykiem :D:D:D:D wyslij reni jej sie przyda:) no ale pewnie zamiast nosidla sie przyda, albo domontowac plozy i bedzie kolyska:cool:

widze ze pepco rzadzi:)
a gdzie ta wanienke kupilas? fajna jest. ja mialam ta druga co po fp dla mlodego kupilam z tesco za 26 zl z termometrem tez ale Twoja jakas ladniejsza.

Mamina fajna kolyska:)tez mi sie marzy ale zostane chyba przy lozeczku bo gdzie to trzymac. no ale postepy robisz :D

blond - to zadna sieciówka, zwykły sklep jakies wszystko dla dziecka czy cos takiego:tak: Tylko kurcze musze spr czy nam stelaz pasuje bo my chyba wzielismy małą wanienke a stelaz jest do duzej tak mi sie wydaje ;/

co do koszyka to moze babcia ma jeszcze kilka starych to jakby któras chciała to sprzedam za kilka kasztanów:-D One to dopiero sa ekologiczne!! Maja naturalne kształty i własciwosci to je mozna jako kulki dla pan stosowac hehe
Moj jak widac na załączonym obrazku ma naderwane uszy i nie mozna za mocno bujac, ale wiązania wykonałam z najbardziej ekologicznego sznurka jaki byłam w stanie zrobic. A pieluchy juz od tygodnia robie na szydełku;-)

reklama
a potem pieluchy :-D:-D

a z kasztanów juz porobiłam starszakom ludziki do lego:cool: prawie niczym sie nie różnia od prawdziwych :-D

A tak mysle ze jak już robisz to pomyśl o sobie :) Podpaski poporodowe. Nawet reni takich nie będzie miała :)

śliczna ta kołyska

A takie kołyski sa na allegro. Nazywa sie to chyba kosz Mojżesza. Ja mam kołyske drewnianą ręcznie malowaną. Tylko jej zdjęcia nie moge teraz nigdzie namierzyć żeby sie pochwalić.

Do góry