reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Mamina też myslalam nad tym koszem, ale w koncu sie zdecydowalam na kolyske bo dluzsza i szersza. Ale zgadzam sie jest cudny.:-)

reklama
A tak mysle ze jak już robisz to pomyśl o sobie :) Podpaski poporodowe. Nawet reni takich nie będzie miała :)
boje sie, ze jak sie rozbestwie takimi eko-naturalnymi podpaskami to pozniej nie bede sie mogła oprzec i zaczne dziargac tampony z przyzwyczajenia i nie bede miała czasu na niemowlaka:eek::happy:

boje sie, ze jak sie rozbestwie takimi eko-naturalnymi podpaskami to pozniej nie bede sie mogła oprzec i zaczne dziargac tampony z przyzwyczajenia i nie bede miała czasu na niemowlaka:eek::happy:

No to mamy swoją Reni II :-)

A tak na poważnie to nie mogę patrzeć na oryginał. Jak tylko ją zapowiedzieli to od razu przełączyłam na Rodzinę zastępczą. No bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że ona taka naprawdę eko jest i już. Według mnie to wszystko na potrzebę telewizji jest robione i już.

many many many...

mnie sam ten jej delikatny stonowany ekologiczny głos juz podudza :eek:

A tak mysle ze jak już robisz to pomyśl o sobie :) Podpaski poporodowe. Nawet reni takich nie będzie miała :)

A takie kołyski sa na allegro. Nazywa sie to chyba kosz Mojżesza. Ja mam kołyske drewnianą ręcznie malowaną. Tylko jej zdjęcia nie moge teraz nigdzie namierzyć żeby sie pochwalić.
My też będziemy mieć drewnianą kołyskę ale ta też jest śliczna ;-)

boje sie ze stanę sie mądrzejsza od reni jusis :eek::eek:
a nie chce jej wygryzac z DDTVN:happy:
Wiesz ona teraz na macierzyński chyba pójdzie to możesz an zastępstwo za nią wskoczyć :-D

boje sie ze stanę sie mądrzejsza od reni jusis :eek::eek:
a nie chce jej wygryzac z DDTVN:happy:

Buziak jak my ci jeszcze klika pomysłów poddamy to ty nie wygryziesz reni z DDTVN. Ty po prostu dostaniesz swój własny program pod jakimś zabójczym tytułem SexiEkoBuziak :)

reklama
Do góry