reklama
Widzę, że już kupujecie ja pierwszą rzecz dla maleństwa chcę kupić razem z moim P a że dopiero na święta zjędzie to kupimy coś w grudniu ewentualnie po nowym roku oczywiście unisex. A resztę oczywiście jak już będziemy znać płeć maleństwa nie mówię, że wszystko ma być różowe albo niebieskie.
ania2004 ja wklejałam zdjęcie hmm jakby Ci to napisać. Dodam , że nie jestem zbytnio dobra w tłumaczeniu ale spróbuję,. więc jak odpowiadasz na forum i u góry są różne ikonki np. Czcionka rozmiar czcionki kolor czcionki itp i takich rzeczy masz 3 rzędy poziome i w drugim rzędzie piąta ikonka od prawej strony (taki jakby obrazek jest a jak najedziesz na to myszka napisane jest image) wiec klikasz Wybierz plik i dodajesz.
Wybacz ale naprawdę nie wiedziałam jak opisać
ania2004 ja wklejałam zdjęcie hmm jakby Ci to napisać. Dodam , że nie jestem zbytnio dobra w tłumaczeniu ale spróbuję,. więc jak odpowiadasz na forum i u góry są różne ikonki np. Czcionka rozmiar czcionki kolor czcionki itp i takich rzeczy masz 3 rzędy poziome i w drugim rzędzie piąta ikonka od prawej strony (taki jakby obrazek jest a jak najedziesz na to myszka napisane jest image) wiec klikasz Wybierz plik i dodajesz.
Wybacz ale naprawdę nie wiedziałam jak opisać
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Podziel się: