reklama
Dzisiaj byłam ciuchlandzie i widziałam tanie śliczne ubranka dla dziewczynek ...no gdyby nie narzeczony to kupiłabym wszystko. Niestety nie znamy jeszcze płci, a ukochany nie chciał słyszeć o różowych bojówkach i kapciochach dla syna gdyby się takowy urodził , ale zamówiłam już przewijak za 5 zł i leżaczek-bujaczek za 30 zł ...nie mogłam się oprzeć cenom
Andzia2711 w ciuchlandach jest mega dużo fajnych rzeczy, tym bardziej, że są praktycznie nie używane a czasami zupełnie nowe. Tyle, że teraz na ubranka różowe czy niebieskie jeszcze sobie pozwolić nie mogę ale może już niedługo. Oli.B widzę, że masz sporo ślicznych ubranek dobrze że unisex. Ja może niedługo zrobię test z moczu żeby wstępnie sprawdzić płeć dziecka ale to pewnie jeszcze trochę.
meluska dzisiaj właśnie spędziłam trochę czasu na zakupach i kilka ubranek kupiłam jak będą suche (wyprałam) to pokażę. Kupiłam białe ciuszki jeszcze z metkami i włochatego misia
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a ja zaczne kupować jak poznam płeć bo nie lubię ciuszków unisex chłopak musi być niebieski a dziewczynka różowa i koniec
Podziel się: