tialana
Fanka BB :)
Moja koleżanka ma tą kołyskę dla małej, dorobili sobie do niej kółeczka i są bardzo zadowoleni, mała śpi a Baśka może z nią po całym domu jeździć i robić rożne rzeczy w różnych miejscach bez ganiania do sypialniJa tez kupuje uzywane rzeczy. Właśnie udało mi sie wylicytować kołyskę z pełnym wyposażeniem tj. Materacyk, pościel i ochraniacz za 300 zl.Stało i nie bylo używane. Sama pościel zakupiono w sklepie troll za 349 zł. Sprawdzałam sama bo nie mogłam uwierzyć.Bój był zażarty ale wygrałam :-) Tą samą drogą zakupiłam sterylizator Avent , podgrzewacz Avent, monitor oddechu z niania Angelcare wszystko za mniej niż połowę ceny. Reni Jusis byłaby ze mnie dumna że jestem taka eko i kupuję używane:-)
TROLL Nursery - sklep firmowy - zestaw pościeli dziecięcej tape (k5+1), TROLL Nursery - sklep firmowy
Uploaded with ImageShack.us
My będziemy miećkołyskęw której sypiał mój mąż a znowu łóżeczko w którym aj spałamGolden wyposażyłaś córę jak nic. Moja kołyska stoi i czeka. W zeszłym roku ją odmalowałam z L i bratem, bo bratu synio się urodził. Tydzień temu maluch zamienił kołyskę na łóżeczko, więc teraz czeka zapakowana. Jest ładna biała i jedyne co to muszę sobie gdzieś zamówić pościeli ze 2 komplety, bo ta moja kołyska jest większa niż te dzisiejsze i wychodzi, że jest niewymiarowa... Wiecie, że ta kołyska ma już chyba ponad 20 lat....
Jeżeli chodzi o wiaderko to znowu inna koleżanka je miała, ona się go bała ale mąż się uparł i w efekcie też byli bardzo zadowoleni, podobno dziecko się tak nie stresuje kąpielą bo czyje się w takim wiaderku jak w brzuszku ze względu na pozycję w jakiej się znajduje
Widzę że kobitki szalejecie z tymi zakupami, ja sobie póki co odpuszczam. Troszkę ciuszków dostaniemy więc nie bardzo jest sens teraz kupować, później dokupię to co będzie jeszcze potrzebne ale wasze zakupy kuszą i to bardzo