reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Golden wyposażyłaś córę jak nic. Moja kołyska stoi i czeka. W zeszłym roku ją odmalowałam z L i bratem, bo bratu synio się urodził. Tydzień temu maluch zamienił kołyskę na łóżeczko, więc teraz czeka zapakowana. Jest ładna biała i jedyne co to muszę sobie gdzieś zamówić pościeli ze 2 komplety, bo ta moja kołyska jest większa niż te dzisiejsze i wychodzi, że jest niewymiarowa... Wiecie, że ta kołyska ma już chyba ponad 20 lat....

goldenlucy extra ubranka dla Małej:tak:

Ja dostalam dzisiaj od kolezanki super lezaczek:-)
jak zrobie zdjecie to sie pochwalę

Wózki nie mam pojęcia...wiaderko kupuję na bank!!!

Golden super łowy :)

Ja tez kupie wiaderko. Nie bardzo sobie to wyobrazam, ale moje dziecie mialo takie okropne kolki ze ponoc to ma byc antykolkowe to ja chce!! Mam wanienke z Ikei jakby co. Najwyzej sprzedam to wiaderko. Wiem tylko ze kupie bez stojaczka bo jak dla mnie on jest bez sensu.

goldenlucy twoje zakupy napawają mnie nadzieją, że jak będę miała córkę to nie będę musiała jej ubierać na różowo;-) bardzo ładne ciuszki, a z kołyską to ci się udało, ja nie mam szczęścia lub/i zacięcia do takiego polowania na allegro:zawstydzona/y:
ten komplecik skradł moje serce- rewelacja!!!
imagenry.jpg

GoldenLucy ciuszki śliczne, najbardziej podobają mi się ten pajac z grzybami i te 2 poniżej - ekstra:) O zielonym nie wspomnę ;):rofl2: Gdzież dokonałaś tych zakupów?

Ja dziś wylicytowałam:
Welurowy pajacyk z dinusiem COOL CLUB (2066342127) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

oraz:
Słodki, welurowy pajacyk F&F (2066342034) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Obrazki niestety zajmują zbyt dużo miejsca:(

Reszta aukcji w toku:):):)

widzę, że zakupy udane:-)

Super ciuszki :) ja przyjechałam i dostałam też sporo samych bodów od 0-3mies 30szt i tyle samo pajaców ie licząc reszty całej, wieć zakupów ciuszkowych na razie nie mogę robić, bo raczej tego nie wynoszę

Wózki nie mam pojęcia...wiaderko kupuję na bank!!!

Ja też mysle nad wiaderkiem, poręcznie, zajmuje mało miejsca, zuzywa sie mało wody i jesli to prawda, ze tak relaksuje dziecko, to tym bardziej chciałabym w tym kapać.
A czym Ty się sugerujesz kupując?

Mam pytanie może ktoś poleci jakis fajny nocnik...najlepiej bez melodyjek i dośc stabilny bo kupiłysmy jeden ale porażka ładnie wygladał na aukcji a w praktyce zero stabilności..

reklama
Ja też mysle nad wiaderkiem, poręcznie, zajmuje mało miejsca, zuzywa sie mało wody i jesli to prawda, ze tak relaksuje dziecko, to tym bardziej chciałabym w tym kapać.
A czym Ty się sugerujesz kupując?

Czytałam i słyszałam od kumpeli, że super się sprawdza...mi najbardziej zależy na ograniczeniu Kluchowi stresu...moja mama jak zobaczyła wiaderko to potaknęła...i powiedziała, że ja w sumie nie płakałam w wanience, ale napinałam się i rozczapierzałam ze strachu rączki...jeśli przy okazji ograniczenia maleństwu strachu zadziała anty-kolkowo to super! Później zostanie pojemnikiem na zabawki ;D

Do góry