reklama
buziak
Fanka BB :)
verita - to Wasze zdjęcie ?? faktycznie tu mały do reklamy delfina to tak nie zabardzawo pasuje
Wiesz co? Czytałam, ze najczestsza przyczyna płaczu podczas kapieli jest uczucie chłodu.. moze jakby wiecej wody lał to częsciej by sie podobała;-)
Słuchajcie a jak sie nazywa ten odruch jak dzidziol rączki rozkłada jakby sie bał podczas kapieli?? Wyleciało mi z głowy
Wiesz co? Czytałam, ze najczestsza przyczyna płaczu podczas kapieli jest uczucie chłodu.. moze jakby wiecej wody lał to częsciej by sie podobała;-)
Słuchajcie a jak sie nazywa ten odruch jak dzidziol rączki rozkłada jakby sie bał podczas kapieli?? Wyleciało mi z głowy
...słyszałam kiedys w DDTVN jak Zawitkowski sie wypowiadał, ze to nie zdrowe tak obciązac kręgosłup dziecka.
Też slyszałam tę wypowiedź i szczerze mówiąc do mnie też te wiaderka nie przemawiają. Kolejna próba zbicia kasy i tyle.
Co do kąpieli to ja szczerze polecam Delfinka :-) Wkłada się go do wanienki i kładzie na niego dziecko. Dziecku super wygodnie i mamie też. Bez problemu myłam małego sama
i zdecyduję się właśnie na tę opcję. Tym bardziej, że K. chodzi na 3 zmiany do pracy i przecież nie będę czekała do 22:30 aż wróci, aby mi pomógł umyć malucha, tylko sama się za to zabiorę.
"Mama" na pierwszym zdjęciu wygląda jakby zrobiła sporą kupkę ;-)
Te staniki fajne, tylko te jej bimbałki nieco małe, więc ciekawe czy przy ciążowych mleczarniach by się sprawdziły
Weźcie mnie k#%^$*( stąd!!! ;-)
"Mama" na pierwszym zdjęciu wygląda jakby zrobiła sporą kupkę ;-)
Te staniki fajne, tylko te jej bimbałki nieco małe, więc ciekawe czy przy ciążowych mleczarniach by się sprawdziły
Tak wiem...ale ja na co dzień chodzę z kupą ;D Więc ciąża mi w tym nie przeszkodzi...
"Weźcie mnie k#%^$*( stąd!!!" AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa Dobre
Tak wiem...ale ja na co dzień chodzę z kupą ;D Więc ciąża mi w tym nie przeszkodzi...
Rowumiem ;-)
veritaserum71
Dziewczyny, normalnie to on nie płakał tylko się śmiał . Zrobiłam mu wtedy zdjecie, bo właśnie tym płaczem mnie rozśmieszył :-) Tak rzadko zdarzało mu sie płakanie, ze az musiałam to uwiecznić
buziak
nie martw sie niczym!!! Te wszystkie odruchy to wiesz specjalisci nazywali między czasami naszej prababci a babci;-)
nie boj zaby! o nic;-)
buziak
Ostatnia edycja:
reklama
blond_20
Czarownica
Buziak super ciuszki a ten odruch to chyba o moro Ci chodzi
Veritaserum no piekna reklama delfinka hahahahaha ja mam podobne mlodego w tej wanience fisher prica na hamaku:/ darl sie bo mu zimno tam bylo. ja kupie zwykla wanienke i juzjak najmniej klamotow w domu to jest toi tak przy malym dziecku jest ich duuuzo za duzo
Veritaserum no piekna reklama delfinka hahahahaha ja mam podobne mlodego w tej wanience fisher prica na hamaku:/ darl sie bo mu zimno tam bylo. ja kupie zwykla wanienke i juzjak najmniej klamotow w domu to jest toi tak przy malym dziecku jest ich duuuzo za duzo
Podziel się: