reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Czytałam i słyszałam od kumpeli, że super się sprawdza...mi najbardziej zależy na ograniczeniu Kluchowi stresu...moja mama jak zobaczyła wiaderko to potaknęła...i powiedziała, że ja w sumie nie płakałam w wanience, ale napinałam się i rozczapierzałam ze strachu rączki...jeśli przy okazji ograniczenia maleństwu strachu zadziała anty-kolkowo to super! Później zostanie pojemnikiem na zabawki ;D
A ja bym pomyślała, że dziecko prędzej się zdenerwuje jak się je do takiego wiaderka wrzuci, niż do wanienki. :tak:

reklama
A ja bym pomyślała, że dziecko prędzej się zdenerwuje jak się je do takiego wiaderka wrzuci, niż do wanienki. :tak:

Oglądałam filmiki w necie i dzieci podczas kąpieli wrecz zasypiaja i się uśmiechaja. To mnie sklania ku zakupowi tego " dziwactwa" hahah. Jak dzidzik podrośnie to kupie wanienke zeby kapiac w lazience w duzej wannie. A maluszka szybciutko w wiaderku w pokoju zebu nie targac sie z wszystkim.

Ja mialam przy Kubie tylko wanienkę:tak: i teraz tez tak bedzie, nie narzekalam;-) ale wiaderko na poczatku podobno sie sprawdza, tak piszą i mowia:-)

Oglądałam filmiki w necie i dzieci podczas kąpieli wrecz zasypiaja i się uśmiechaja. To mnie sklania ku zakupowi tego " dziwactwa" hahah. Jak dzidzik podrośnie to kupie wanienke zeby kapiac w lazience w duzej wannie. A maluszka szybciutko w wiaderku w pokoju zebu nie targac sie z wszystkim.

a mogłabyś wrzucić link do takiego przykładowego filmiku z wiaderkiem? byłabym bardzo wdzięczna :-)

Ostatnia edycja:
super - dzięki!

edit: oba linki takie same są...:sorry2:

a ja mam pytanie właśnie o kikutek - ponoć lepiej go nie moczyć, a we wiaderku nie da się tego uniknąć,więc jak to z tym jest?

A to coś zamieszalam, spróbuje poprawic. Kikutki można moczyć, tylko potem trzeba bardzo dobrze osuszyc.

A czym się właściwie rózni "wiaderko do mycia dziecka" od zwyklego wiaderka oprócz ceny?

Ma obciązone dno dzieki czemu jest stabilne i sie nie przewróci. Materiał utrzymuje temp. wody . Rowniez ksztalt jest istotny, jest ono na dole węższe, ku górze się rozszerza.

reklama
Do góry