A ja bym pomyślała, że dziecko prędzej się zdenerwuje jak się je do takiego wiaderka wrzuci, niż do wanienki.Czytałam i słyszałam od kumpeli, że super się sprawdza...mi najbardziej zależy na ograniczeniu Kluchowi stresu...moja mama jak zobaczyła wiaderko to potaknęła...i powiedziała, że ja w sumie nie płakałam w wanience, ale napinałam się i rozczapierzałam ze strachu rączki...jeśli przy okazji ograniczenia maleństwu strachu zadziała anty-kolkowo to super! Później zostanie pojemnikiem na zabawki ;D
reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
A ja bym pomyślała, że dziecko prędzej się zdenerwuje jak się je do takiego wiaderka wrzuci, niż do wanienki.
Oglądałam filmiki w necie i dzieci podczas kąpieli wrecz zasypiaja i się uśmiechaja. To mnie sklania ku zakupowi tego " dziwactwa" hahah. Jak dzidzik podrośnie to kupie wanienke zeby kapiac w lazience w duzej wannie. A maluszka szybciutko w wiaderku w pokoju zebu nie targac sie z wszystkim.
zaza26
Fanka BB :)
Oglądałam filmiki w necie i dzieci podczas kąpieli wrecz zasypiaja i się uśmiechaja. To mnie sklania ku zakupowi tego " dziwactwa" hahah. Jak dzidzik podrośnie to kupie wanienke zeby kapiac w lazience w duzej wannie. A maluszka szybciutko w wiaderku w pokoju zebu nie targac sie z wszystkim.
a mogłabyś wrzucić link do takiego przykładowego filmiku z wiaderkiem? byłabym bardzo wdzięczna :-)
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
a mogłabyś wrzucić link do takiego przykładowego filmiku z wiaderkiem? byłabym bardzo wdzięczna :-)
http://www.youtube.com/watch?v=d6Olk9k_qf0
A tu maluszek jeszcze z kikutkiem pepowiny, zero stresu, zasnął podczas mycia
Luquinhas 5 dias Tomando Banho no Tummy Tub - baldinho - YouTube
Ostatnia edycja:
zaza26
Fanka BB :)
tummy tub SARA 8 tygodni kąpiel w wiaderku - YouTube
A tu maluszek jeszcze z kikutkiem pepowiny, zero stresu, zasnął podczas mycia
Luquinhas 5 dias Tomando Banho no Tummy Tub - baldinho - YouTube
super - dzięki!
edit: oba linki takie same są...
a ja mam pytanie właśnie o kikutek - ponoć lepiej go nie moczyć, a we wiaderku nie da się tego uniknąć,więc jak to z tym jest?
Ostatnia edycja:
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
super - dzięki!
edit: oba linki takie same są...
a ja mam pytanie właśnie o kikutek - ponoć lepiej go nie moczyć, a we wiaderku nie da się tego uniknąć,więc jak to z tym jest?
A to coś zamieszalam, spróbuje poprawic. Kikutki można moczyć, tylko potem trzeba bardzo dobrze osuszyc.
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
A czym się właściwie rózni "wiaderko do mycia dziecka" od zwyklego wiaderka oprócz ceny?
Ma obciązone dno dzieki czemu jest stabilne i sie nie przewróci. Materiał utrzymuje temp. wody . Rowniez ksztalt jest istotny, jest ono na dole węższe, ku górze się rozszerza.
reklama
Ma obciązone dno dzieki czemu jest stabilne i sie nie przewróci. Materiał utrzymuje temp. wody . Rowniez ksztalt jest istotny, jest ono na dole węższe, ku górze się rozszerza.
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź ;-)
Podziel się: