reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
no sie zgadalyscie kobiety:)
A ty Aylin to naprawde masz talent z tym allegro. ja mam taka kolezanke z ktra jak pojde do lumpka to zawsze mi cos fajnego wynajdzie, jak sama to nie znajde takich dobrych rzeczy. to trzeba umiec widziec
Lena no jak jak kupowalam tamten wozek to tez auta nie mialam dlatego musialam miec duzy kosz na zakupy bo inaczej byloby ciezko, a z nim wygoda byla. teraz to i tak autem jade po zakupy chociaz nie wiem czy przy okazji spacerow jednak nie bede robic coby 2 razy nie jezdzic

Niespodzianka siostra męża dla drugiego synka kupiła sobie takie łóżeczko turystyczne a że miała cesarkę nie była wstanie kłaść i podnosić małego z tego łóżeczka, w tych drewnianych jest regulowana wysokość i to jest duża wygoda
ona żałowała że jednak zdecydowała się na to turystyczne ale u kogoś innego oczywiście może się ono sprawdzić

Tialana sa tez turystyczne z 3 poziomami wysokosci. ja mam tylko z 1 tym na dole bo jak kupilam to maly juz stac potrafil. ale nie uzywalabym gfo jako tego glownego. wiadomo w szczebelki moze sie walnac dziecko to racja, ale maly jak u mojej mamy spal w tym turystycznym to musialam je daleko od sciany odsuwac bo ta siatka jest oczywiscie miekka ale tez przez to kazdy upadek konczyl sie walnieciem glowa w sciane( wiec albo sciana albo szczebelki hehe chyba ze sie je po prostu odsunie)
teraz te turystyczne sa juz tak wypasione niektore,k z przewijakami itd. ale np mojej karuzeli nie moglabym do turystycznego zamocowac bo miala mocowanie na szxczebelki wlasnie.

reklama
agaundpestka, blond_20 no widzicie to ja nie doinformowana ale to dlatego że mamy już drewniane łóżeczko więc nawet się nie rozglądałam w tym temacie ale może przynajmniej dziewczyny które chcą kupić takie łóżeczka zwrócą uwagę na regulację poziomu ;-)

Do góry