Też rewelacyjny. jaki kolor? Czym sie sugerowałas przy wyborze?
Ja wciąz nie wiem co kupic. Napalam sie na stoke, ale on ma sprzeczne opinie.
[/QUOTE]
kolor chyba pepper, taki bordowy w środku. A czym się sugerowałam... przede wszystkim opiniami, bezpieczeństwem maluszka i komfortem prowadzenia wozidła. Próbowałam wózka koleżanki, więc praktyka też zaliczona. Poza tym w jednym zakupie mam wszystko. Bardzo ważne było też to, że wózek składa się do bardzo małych gabarytów, bo autka teraz zmieniać nie będziemy
, no i też waga wózka nie była bez znaczenia, bo narazie musimy sie borykać z 3 piętrem bez windy
. kolor to juz kwestia indywidualna
an.ka - hmmm nie wiem czy teraz to Ty n ie zabrałaś mi pierwszeństwa w kupnie wózka... hihi.
Dla Alinki miałam wózek Graco, niby był OK, ale nie do końca byłam z niego zadowolona, twarde kółka, sztywny. Tym razem chciałam mieć wózek na dużych pompowanych kołach i żeby miała duży kosz, bo to dla mnie b. ważne. Trafiła mi się okazja, więc taki kupiła, a że było to w chyba w lipcu ubiegłego roku... czyli jeszcze w trakcie staranek, to już inna sprawa.
W takim układzie przekazuję berło pierwszeństwa
tak tez za grosze h&m mama co było gdyby nie ciucholandy!!!:-) Polecam ten jest 30 km od Warszawy u MNIE i zawsze jest duzo ciuchów i niesmierdza wilgocia i nie sa pogniecione
A gdzie to jest? W tórą stronę od Warszawy? Podaj adres...