reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
o kurka ale piekne ciuszki kupujecie...
ja juz marzę o wybraniu się na jakieś drobne zakupki.
zacznę po następnym usg żebym uwierzyła że pod sercem noszę chłopca bo ciężko mi w to uwierzyć
ja juz marzę o wybraniu się na jakieś drobne zakupki.
zacznę po następnym usg żebym uwierzyła że pod sercem noszę chłopca bo ciężko mi w to uwierzyć
Buziak, dzięki za dodatkowe info o praniu - tego nie wiedziałam. Znalazłam ostatnio w jakiejś dzieciowej gazecie kupon na 25% zniżki m.in. na ten fotelik w tesco :-)
Sicil fajoskie spodenki, carla - sweterek najbardziej mi się podoba.
Muszę się zaprzyjaźnić z aparatem w przyszłym tygodniu to też się pochwale moimi dotyczasowymi zakupami
Sicil fajoskie spodenki, carla - sweterek najbardziej mi się podoba.
Muszę się zaprzyjaźnić z aparatem w przyszłym tygodniu to też się pochwale moimi dotyczasowymi zakupami
agaundpestka
Fanka BB :)
Super ciuszki
Moja mamuśka też oszalała i co wychodzi gdzieś na miasto to wraca z czymś dziś kupiła body, chyba chce wnuczka eleganta
Moja mamuśka też oszalała i co wychodzi gdzieś na miasto to wraca z czymś dziś kupiła body, chyba chce wnuczka eleganta
reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
U nas spodniowo
Zobacz załącznik 427987Zobacz załącznik 427988Zobacz załącznik 427990Zobacz załącznik 427994Zobacz załącznik 427995Zobacz załącznik 427996
Tak...wiem...podświadome pragnienie chłopca...jak nie to będzie chłopczyca ;D
Hahaha, carla, ja też czulam podświadomie, ze bedzie chlopiec i co? pipeńka hahahaha, nakupowalam chłopiecych ubranek teraz czesc musze sprzedać, a w pozostalych bedzie chlopczyca chodzic
Podziel się: