reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
W sprawie huśtawek - jak macie za dużo kasy - można wydać. Ale koleżanka kupiła i jej mała za boga nie chciała w tym siedzieć. Krzyki, płacze. A huśtawka do 11 kg. Więc jak podrosła na tyle ze ja zaczęła interesować to fisher już sie dla niej nie nadawał. Kupili taka zwykłą montowana na sznurkach i jest super.

W sprawie huśtawek - jak macie za dużo kasy - można wydać. Ale koleżanka kupiła i jej mała za boga nie chciała w tym siedzieć. Krzyki, płacze. A huśtawka do 11 kg. Więc jak podrosła na tyle ze ja zaczęła interesować to fisher już sie dla niej nie nadawał. Kupili taka zwykłą montowana na sznurkach i jest super.
Dlatego ja nie chcę mebla o nazwie huśtawka...bo nie wiadomo czy Kluchowi się spodoba...i najzwyczajniej w świecie nie mam na nią miejsca w mieszkaniu...poza tym nie chciałabym by Kluch nauczył się bujania bo spokoju nie będę miała...a krzesełko, którego zakup planuję posiada również funkcję husiania jakby co...

a ja sama nie wiem.. kurcze blizniaki przyzwyczajalismy do łóżeczek i za kazdym razem odkładalismy własnie do łóżeczek i nie powiem bo dzieci tak były przyzwyczajone, ze jak na filmie je odkładalismy wieczorem do łózek, gasilismy swiatło i dzieci same usypiały.. A jak przyzwyczimy do bujania czy nawet rąk to dupa:baffled:
Moja sis miała lezaczek
Leżaczek 'Cudowna Planeta' - Fisher Price, T4145 - Leżaczki / Bujaczki - od 0 miesięcy :: 227.49 zł | Linkbaby
mały ma prawie dwa lata i do tej pory w nim siada,lubi go
Ale on był tak przyzwyczajony ze do tej pory łózeczko omija szerokim łukiem:baffled:

Moj syn przez pierwsze 2lat swego zycia non stop sie darl i wrzeszczal i za cholere nie chcial w lozeczku spac:wściekła/y:. Nie zamierzam przechodzic tego po raz drugi i dlatego padlo na tego typu hustawke -lezaczek. Po za tym takie cudo przyda mi sie bo lozeczko bedzie na pietrze a to moge postawic gdzie chce a ze zycie tetni na dole domu to i tam bedzie stalo no i bobasa bede miala na oku:happy:

Buziak, właśnie się przyglądam od kilku dni takiemu leżaczkowi co wkleiłaś. Zaczynam się przekonywać. Generalnie chodzi mi o to, że jak będę w kuchni, czy gdzieś poz pokojem maluszka, to żebym nie musiała mieć go na rękach, tylko on sobie, a ja sobie i ręce mam wolne... Mam nadzieję, że założenie mam słuszne. Bratowa mi tez to bardzo poleca.

Buziak, właśnie się przyglądam od kilku dni takiemu leżaczkowi co wkleiłaś. Zaczynam się przekonywać. Generalnie chodzi mi o to, że jak będę w kuchni, czy gdzieś poz pokojem maluszka, to żebym nie musiała mieć go na rękach, tylko on sobie, a ja sobie i ręce mam wolne... Mam nadzieję, że założenie mam słuszne. Bratowa mi tez to bardzo poleca.

Racja co piszesz...ale w kuchni (by dzidzia widziała, co robisz) leżaczek musi stać na pewnej wysokości np. stole...dlatego wolałabym krzesełko 3w1...siedzi sobie w swoim krześle a wysokość dostosowuje czy do łóżka czy kanapy czy kuchni :)

Masz rację buziaku, ale krzesełko kupimy dopiero jak się przeprowadzimy. Teraz miejsca brak, więc chyba zadowolimy się narazie tym leżaczkiem FP

reklama
wklejam moj dzisiejszy lup
troche mdly, ale organiczny i zakupiony w benettonie za 6euro :tak:

d09f99a7.jpg

Załączniki

• d09f99a7.jpg
    d09f99a7.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 29
Do góry