reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Te produkowane na PL mają dwie, ale trzeba czytać, te z jedną płytką są trochę tańsze. My mamy dwie a mimo to alarm się włączył

No właśnie są tylko trochę tańsze, a jednak większe prawdopodobieństwo, że się dzidziuś zsunie. A samo dokupienie plytki to koszt 160zł, więc zdecydowanie bardziej opłaca się kupić od razu komplet.

reklama
Hejka, mam pytanko:) pewnie temat już się pojawił ale ja tak cofam i cofam rozmowy i znaleźć nie mogę ;-) a chciałabym wiedzieć jaki materac polecacie do łóżeczka? I na jakiej stronie tego materacyka maluszek najlepiej żeby leżał? :-)
Z góry dziękuje :-)

Sunshine dużej konkurencji nie miałaś :) Ale gratuluje... Moja aukcja kończy się jutro :) Moze też sie uda.

Mi babeczka w sklepie mówiła zeby z gryka nie brać. Materacyka jeszcze nie mam. Najwyzej mojemu zostanie na głowie aby kupic :)

reklama
dziewczyny czy taki monitor oddechu jest mi potrzebny od pierwszych dni życia maleństwa?
Najlepiej miec go od pierwszych dni, problemy z oddechem mogo pojawic sie nagle a monitor jednak daje poczucie bezpieczenstwa i uwierz mi kazda mama spedza mase czasu przy loziu sprawdzajac co chwile czy bobas oddycha a przy monitorze jednak duzo mniej.

A co do materacyka to te wszystkie typy (kokos gryka itp) to tylko naciaganie kasy. Tak naprawde to nie ma znaczenia wazne aby na plasko bobas byl i tyle.

Do góry