reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Sunshine dużej konkurencji nie miałaś :) Ale gratuluje... Moja aukcja kończy się jutro :) Moze też sie uda.

Mi babeczka w sklepie mówiła zeby z gryka nie brać. Materacyka jeszcze nie mam. Najwyzej mojemu zostanie na głowie aby kupic :)

To fakt jakos tak cicho na Allegro jesli chodzi o te Kojce :confused: myslalam o tym za 40zl tylko jedna osoba licytuje ale moj powiedzial, zebym juz wziela ten i bede pewniejsza, ze nikt nie przelicytuje. Wiec wzielam :-)

Co do materacy to mi sie wydaje, ze te rozne rodzaje to tylko sciema, moj jest piankowy ale jest na tyle twardy ze daje rade. osobiscie bym chyba nie przesadzala z materacem a wole zainwestowac w lepszym monitor oddechu.

Dziewczyny ja ostatnio czytałam nt. materacy i wychodzi na to, że kiedyś się zachwycali Gryka/pianka/kokos a teraz na topie są materace piankowe, bo najważniejsze, żeby dzieciątku było wygodnie:tak:
Jak mi sie uda znaleźć raz jeszcze ten artykuł to wam wrzucę link.

ja kupuje tym razem pianke tylko, wczesniej mialam pianka kokos ale to juz chyba pisalam kiedys, nawet z Sicil niedawno, ze mi ten kokos na takie patyki z nitkami wyglada i nie ufam jak sie tam cos wyleje albo zasika czy to nie zacznie sie rozkladac, gnic czy inne swinstwa sie tam nie zagniezdza. ani to wyprac ani nic.maly ma teraz w wiekszym lozku pianke i jak sie klade czasem z nim bajke poczytac to naprawde wygodnie jest.

To fakt jakos tak cicho na Allegro jesli chodzi o te Kojce :confused: myslalam o tym za 40zl tylko jedna osoba licytuje ale moj powiedzial, zebym juz wziela ten i bede pewniejsza, ze nikt nie przelicytuje. Wiec wzielam :-)

Co do materacy to mi sie wydaje, ze te rozne rodzaje to tylko sciema, moj jest piankowy ale jest na tyle twardy ze daje rade. osobiscie bym chyba nie przesadzala z materacem a wole zainwestowac w lepszym monitor oddechu.

Ciiiiiii niech jeszcze cicho bedzie do jutra wieczorem :)
Ale ja licytuje ten za 80 zł z przesyłką w cenie. Więc licze ze moze nikt mi go nie sprzątnie,

ja kupuje tym razem pianke tylko, wczesniej mialam pianka kokos ale to juz chyba pisalam kiedys, nawet z Sicil niedawno, ze mi ten kokos na takie patyki z nitkami wyglada i nie ufam jak sie tam cos wyleje albo zasika czy to nie zacznie sie rozkladac, gnic czy inne swinstwa sie tam nie zagniezdza. ani to wyprac ani nic.maly ma teraz w wiekszym lozku pianke i jak sie klade czasem z nim bajke poczytac to naprawde wygodnie jest.

a ja się podpisuję pod tym wszystkimi rękami!
Piankę można zawsze wyprać.My oglądaliśmy piankowe różne i one mają też różną twardość,a że ja lubię na twardym spać,to Mateusz od malucha też był tak nauczony i Jaś też będzie.

ja też mam z pianki. Super jakość. Marki hevea. Te kokos - gryka to podobno nawet zakwitnac potrafią jak dostana wilgoć ;)

reklama
Do góry