reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
Sunshine dużej konkurencji nie miałaś Ale gratuluje... Moja aukcja kończy się jutro Moze też sie uda.
Mi babeczka w sklepie mówiła zeby z gryka nie brać. Materacyka jeszcze nie mam. Najwyzej mojemu zostanie na głowie aby kupic
To fakt jakos tak cicho na Allegro jesli chodzi o te Kojce myslalam o tym za 40zl tylko jedna osoba licytuje ale moj powiedzial, zebym juz wziela ten i bede pewniejsza, ze nikt nie przelicytuje. Wiec wzielam :-)
Co do materacy to mi sie wydaje, ze te rozne rodzaje to tylko sciema, moj jest piankowy ale jest na tyle twardy ze daje rade. osobiscie bym chyba nie przesadzala z materacem a wole zainwestowac w lepszym monitor oddechu.
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Dziewczyny ja ostatnio czytałam nt. materacy i wychodzi na to, że kiedyś się zachwycali Gryka/pianka/kokos a teraz na topie są materace piankowe, bo najważniejsze, żeby dzieciątku było wygodnie
Jak mi sie uda znaleźć raz jeszcze ten artykuł to wam wrzucę link.
Jak mi sie uda znaleźć raz jeszcze ten artykuł to wam wrzucę link.
blond_20
Czarownica
ja kupuje tym razem pianke tylko, wczesniej mialam pianka kokos ale to juz chyba pisalam kiedys, nawet z Sicil niedawno, ze mi ten kokos na takie patyki z nitkami wyglada i nie ufam jak sie tam cos wyleje albo zasika czy to nie zacznie sie rozkladac, gnic czy inne swinstwa sie tam nie zagniezdza. ani to wyprac ani nic.maly ma teraz w wiekszym lozku pianke i jak sie klade czasem z nim bajke poczytac to naprawde wygodnie jest.
To fakt jakos tak cicho na Allegro jesli chodzi o te Kojce myslalam o tym za 40zl tylko jedna osoba licytuje ale moj powiedzial, zebym juz wziela ten i bede pewniejsza, ze nikt nie przelicytuje. Wiec wzielam :-)
Co do materacy to mi sie wydaje, ze te rozne rodzaje to tylko sciema, moj jest piankowy ale jest na tyle twardy ze daje rade. osobiscie bym chyba nie przesadzala z materacem a wole zainwestowac w lepszym monitor oddechu.
Ciiiiiii niech jeszcze cicho bedzie do jutra wieczorem
Ale ja licytuje ten za 80 zł z przesyłką w cenie. Więc licze ze moze nikt mi go nie sprzątnie,
Ruda1979
Fanka BB :)
ja kupuje tym razem pianke tylko, wczesniej mialam pianka kokos ale to juz chyba pisalam kiedys, nawet z Sicil niedawno, ze mi ten kokos na takie patyki z nitkami wyglada i nie ufam jak sie tam cos wyleje albo zasika czy to nie zacznie sie rozkladac, gnic czy inne swinstwa sie tam nie zagniezdza. ani to wyprac ani nic.maly ma teraz w wiekszym lozku pianke i jak sie klade czasem z nim bajke poczytac to naprawde wygodnie jest.
a ja się podpisuję pod tym wszystkimi rękami!
Piankę można zawsze wyprać.My oglądaliśmy piankowe różne i one mają też różną twardość,a że ja lubię na twardym spać,to Mateusz od malucha też był tak nauczony i Jaś też będzie.
reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Mam gryka/pianka/kokos...był gratis do łóżeczka, a darowanemu...;D
Pewnie, ze się w zęby nie zagląda D....a jak Ci zakwitnie, albo coś się bedzie działo, to zmienisz
Podziel się: