reklama
misssoni
Fanka BB :)
Ja mam roz. 62 i uważam że będzie okHej dziewczyny, widziałam sliczne ubrankoe dla Zuzi, taki pajacyk na wyjscie ze szpitala tylko nie wiem jaki rozmiar kupić? 62? 68? Takie misiowe
Lu iza
Zaciekawiona BB
Dziękuje bardzo za porade. Też tak myśle że 62 powinno być ok dopóki ciepło się nie zrobi.
No chyba że urodzi siętak duża jak mój mąż, który mierzył 59cm jak się urodził :-) i ubranko będzie akurat.
Większość kupuję na 62 tego myśle najwięcej brać?
Na 56 też kupić? Dużo?
No chyba że urodzi siętak duża jak mój mąż, który mierzył 59cm jak się urodził :-) i ubranko będzie akurat.
Większość kupuję na 62 tego myśle najwięcej brać?
Na 56 też kupić? Dużo?
KubusiowaMama
Fanka BB :)
Lu iza moj synus urodzil sie dlugi na 60 cm a misiowy kombinezon na 62 byl meeeega za duzy. No ale dziecko szybko rosnie, wiec na 56 raczej nie oplaca sie miec wielu rzeczy ja mam 3 pajace i 3 bodziaki. Tylko do szpitala
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ja miskowy kombinezon kupie na 62 cm... termin porodu mam na 8 marca ale 15 marca wyjeżdżam na 3 dniowe szkolenie dlatego bym chciała urodzić w lutym
W razie czego ostatnio kupiłam gruby koc to owinie się maluszka i nie zmarznie
Dzisiaj wyciagnelismy łóżeczko turystyczne i normalne z piwnicy... turystyczne wprawdzie różowo-bordowe ale mam nadzieję, że wybaczy nam to synus hihi bo Zuzka może spała w nim zaledwie kilka razy. Tylko strasznie czuć go wilgocią bo stało w piwnicy. Teraz musi się wywietrzyc a potem do prania
No i tradycyjne łóżeczko też jest wyciągnięte ale je trzeba wyszorowac...jutro wkleje fotki
W razie czego ostatnio kupiłam gruby koc to owinie się maluszka i nie zmarznie
Dzisiaj wyciagnelismy łóżeczko turystyczne i normalne z piwnicy... turystyczne wprawdzie różowo-bordowe ale mam nadzieję, że wybaczy nam to synus hihi bo Zuzka może spała w nim zaledwie kilka razy. Tylko strasznie czuć go wilgocią bo stało w piwnicy. Teraz musi się wywietrzyc a potem do prania
No i tradycyjne łóżeczko też jest wyciągnięte ale je trzeba wyszorowac...jutro wkleje fotki
reklama