reklama
KubusiowaMama
Fanka BB :)
Dokladnie. Na klinie dziecko nadal lezy plasko, tyle ze pod katem. A przydaje sie przy katarze, przy ulewaniu..
Ja mam podgrzewacz tommee tippee, ale przy Kubie nigdy nie uzylam
Ja mam podgrzewacz tommee tippee, ale przy Kubie nigdy nie uzylam
chrobek
Isia Kubusiowamama już odpowiedziała. Moja Hania dużo ulewala, na szczęście jak spała to sporadycznie, ale zdarzało się. Poza tym częściej dzieci ulewaja na piersi, bo mleko kobiece jest rzadsze. A nawet tak profilaktycznie klin się przyda. Wszędzie trabia że profilaktyka jest ważna.
Bursztynek90
Kurcze, a wiecie gdzie mozna kupic mini wieszaki do ciuszkow niemowlecych?
Bursztynek90
Kupilam w ikea takie kolorowe ale one sa dosc szerokie. Raczej na ubranka dla dzieci w wieku 3-4 lat. Wiec odpadaja- ida do mojej szafy . Szukam takich malusich ok 25 cm.
Podjedziemy do auchana. Moze cos tam bedzie [emoji16] dzieki
Podjedziemy do auchana. Moze cos tam bedzie [emoji16] dzieki
reklama
No i kurde już kupiłam dzisiaj kolyske :/ znalazłam kolyske już tydzień temu 60 km od Katowic za 220 zł... kobieta miała mi ją dać za 200. Ponieważ dzisiaj jedziemy do Rybnika a z Rybnika do tej kobiety jest 14 km to dzwonie tam a ta Pani mi mówi, że już dzisiaj po południu jest wstępnie umówiona z kimś kto chce kolyske zobaczyć... i że jak jej nie kupi ta osoba to ona może dać mi znać wieczorem i mogę po nią jechać.... ale nie będę jechała 120 km po używaną kolyske :/ Muszę szukać kolejnej okazji.... ehhhhh