reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Barbra to zależy czy chcesz karmić naturalnie lub odciągać swoje mleko :) podgrzewacz spokojnie zdążysz kupić po porodzie też.

Ja z córką próbowałam podkładać książki i efektem był zakup klina :D można go stosować od narodzin a drogi nie jest.

reklama
Cocosh, mamy tą samą bazę :) zreszta przy Zuzce tez ja mielismy i nie wyobrażam sobie życia bez bazy do auta ;)
Fotelik teraz mamy maxi cosi peble, mam nadzieje ze tez sie nam sprawdzi :)

Fajny zakup Bar. Chociaż ja przy Hani podgrzewacza nie miałam wogole. Na piersi była Hania sporo ponad rok, a sloiczki jadła bardzo krótko, bo sama gotowalam zupki. Ale jeśli bym tak długo nie karmila to może bym się skusila.

Dziewczyny a po co kupujecie te kliny? Przecież dziecko ma leżeć na płaskim wiec nie bardzo widzę sens tego :/ chyba, ze sie dziecku ulewa to jak najbardziej...

Barbra przede wszystkim zobacz jak długo grzeje Ci mleko, wodę do określonej temperatury- najwazńiejszy jest czas, szczególnie jak dziecko Ci płacze w środku nocy :/ i czy ma funkcje trzymania stałej temperatury :)

reklama
Isia ale dziecko i tak leży na płasko, to nie są poduszki miękkie, podklada się klin pod materac i dziecko śpi na płasko pod lekkim kątem.

Do góry