reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Barbra to zależy czy chcesz karmić naturalnie lub odciągać swoje mleko :) podgrzewacz spokojnie zdążysz kupić po porodzie też.

Ja z córką próbowałam podkładać książki i efektem był zakup klina :D można go stosować od narodzin a drogi nie jest.

reklama
Cocosh, mamy tą samą bazę :) zreszta przy Zuzce tez ja mielismy i nie wyobrażam sobie życia bez bazy do auta ;)
Fotelik teraz mamy maxi cosi peble, mam nadzieje ze tez sie nam sprawdzi :)

Fajny zakup Bar. Chociaż ja przy Hani podgrzewacza nie miałam wogole. Na piersi była Hania sporo ponad rok, a sloiczki jadła bardzo krótko, bo sama gotowalam zupki. Ale jeśli bym tak długo nie karmila to może bym się skusila.

Dziewczyny a po co kupujecie te kliny? Przecież dziecko ma leżeć na płaskim wiec nie bardzo widzę sens tego :/ chyba, ze sie dziecku ulewa to jak najbardziej...

Barbra przede wszystkim zobacz jak długo grzeje Ci mleko, wodę do określonej temperatury- najwazńiejszy jest czas, szczególnie jak dziecko Ci płacze w środku nocy :/ i czy ma funkcje trzymania stałej temperatury :)

reklama
Isia ale dziecko i tak leży na płasko, to nie są poduszki miękkie, podklada się klin pod materac i dziecko śpi na płasko pod lekkim kątem.

Do góry