reklama
Tormentiol przyda sie gdy pupa bedzie bardzo odparzona u nas tylko to pomoglo po tym jak przeszedł zapalenie pluc i antybiotyki daly popis w ukladzie pokarmowym. A niby dostawal dozylnie.
O wlasnie zapomnialam o linomagu zielonym, herbatkę tez musze kupic.
W Polsce polecam jednka bobotic jak nie ma sie dojacia do sab simplex.
Woda koperkowa z UK tez dobra.
O wlasnie zapomnialam o linomagu zielonym, herbatkę tez musze kupic.
W Polsce polecam jednka bobotic jak nie ma sie dojacia do sab simplex.
Woda koperkowa z UK tez dobra.
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Pisaliśmy juz o tormrtiolu ze zawiera kwas borowy toksyczny dla malych dzieci do chyba 7 roku życia. Tormantalum jest bez kwasu a ma takie samo dzialanie
No z tymi środkami to widać ze trzeba dostosować pod dziecko bo kazde inne. Chociaz moj Stas nie mial kolek od czasu do czasu wzdecie jak mama cos zjadla ale u nas wlasnie bobotic pomagal jak nie bylo sab. Espumisan wrecz nam szkodzil.
lewusek w kącik piekny
lewusek w kącik piekny
arusiowa
Lewusek kącik śliczny Karuzelka będzie wisieć od samego początku, czy teraz tylko pokazowo na potrzeby zdjęcia ?
Na termocośtam maściach się nie znam, więc się nie wypowiem. Mam zwykłego babydreama do pupy plus zielony linomag. Sab simplex poprzednio użyłam może 1/10 buteleczki działał owszem, ale jako że nienawidzę wyrzucać pełnych leków, tym razem zaryzykuję i zaopatrzę się w coś dopiero w obliczu zagrożenia kolką.
Popatrzyłam na zestaw volki i oświeciło mnie że na smierć zapomniałam o Vit D. Volka kupowałaś też D+K przy założeniu że będziesz karmić naturalnie?
Mam tu coś dla mam, którym świnki skarbonki pękają w szwach i chcą zadać szyku na porodówce Za jedyne 360 zł możecie się tak oto wylansować na oddziale położniczym http://granatovo.com/sklep/ o ile te 160 za "sukienkę" można przełknąć, ale pajacyk za 85 zł to skrajna fanaberia jak dla mnie
Na termocośtam maściach się nie znam, więc się nie wypowiem. Mam zwykłego babydreama do pupy plus zielony linomag. Sab simplex poprzednio użyłam może 1/10 buteleczki działał owszem, ale jako że nienawidzę wyrzucać pełnych leków, tym razem zaryzykuję i zaopatrzę się w coś dopiero w obliczu zagrożenia kolką.
Popatrzyłam na zestaw volki i oświeciło mnie że na smierć zapomniałam o Vit D. Volka kupowałaś też D+K przy założeniu że będziesz karmić naturalnie?
Mam tu coś dla mam, którym świnki skarbonki pękają w szwach i chcą zadać szyku na porodówce Za jedyne 360 zł możecie się tak oto wylansować na oddziale położniczym http://granatovo.com/sklep/ o ile te 160 za "sukienkę" można przełknąć, ale pajacyk za 85 zł to skrajna fanaberia jak dla mnie
reklama
CieńWielkiejGóry
Ja dzis kupilam 2 reklamowki ubranek dla malej za 12,16 i 7,68 Promocja 10 zl za 1 kg I z rossmana : pampersy 1,sudocrem,wkladki laktacyjne,chusteczki nawilzane,oliwke,krem na wiatr,zimno,termoopakowanie do butelki i herbatke z koprem dla maluszka