reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Dygotkaa a ty tez z tego sklepu online? czy w polsce sa sklepy nexta? Bo tam pisalo ze kurierem 3 dni ale zaraz jeszcze zobacze.

reklama
Next ma bardzo dobrej jakości. W Polsce przesyłka darmowa powyżej 75 zl i są kody rabatowe na,zakupy powyżej 185 zl. Czeka sie różnie przeważnie do 2 tyg

kuklaki super te pajace ładne i takie zapinane super wygodne.

Dla mnie rewelacyjne są pajace z KappAhl na zamek
Piżama -

Ja mam plan zamówić ze sklepu internetowego nigdy u nich nie zamawiałam. Przeważnie dla Antka to w lumpkach kupowałam z Nexta ciuchy albo znajomi kupowali jak w Anglii byli.

dygotka fajna piżamka, ale ja na zamki nie lubiłam jak rpzewinąć czy coś to całość trzeba rozpinać..

a pajace w biedrony przesłodkie :-)

Takie o zwykle bodziaczki z Tesco

Załączniki

• 1420658587798.jpg
    1420658587798.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Mnie tam super pasowały te pajace na zamek. Ale wiadomo każda ma jakieś tam swoje preferencje. Takie na zatrzaski to hmm jak wierci piętek mały jest to trudno pozapinać połapać wszystkie guziczki a i tatuś się gubił nie raz w zapinaniu:-D Tak jak ja nie toleruje śpiochów ;-)

Myla ładne takie słodkie

Do góry