reklama
ja swojego w pepco, to juz jakos w polowie ciazy, Mojemu sie nawet spodobal i powiedzial ze takie cos to mozemy kupic, bo jak gdzies lazilismy to od razu bylo zalozenie ze zadnych ciuszkow nie kupujemy, bo dostaniemy. No i fakt mamy juz tyle ze ledwo upycham w szufladach :-) i jeszcze mi pranie zostalo ;-)zabawek pare jeszcze tez dostalismy
Pat, ale to i tez racja ze jak sie urodzi to zapewne ktos jeszcze kupi jak beda odwiedzac
Pat, ale to i tez racja ze jak sie urodzi to zapewne ktos jeszcze kupi jak beda odwiedzac
marela
Podwójna marcóweczka ;)
O przypomnialyscie mi i zabawkach. Mam tylko musze przeszukac stare zabawki syna. Troche u jednej babci troche u drugiej. Sama nic nie kupuje.
Anulka90
Fanka BB :)
Aga właśnie się miałam pytać czy z pepco Widziałam takiego samego. Miałam go kupić a Pani przynosi mi cały worek i mówi że ma inne jeszcze i był ten różowy Misio )
Renatka1982
Fanka BB :)
Ja mam torbe zabawek po Tysi. Której do roku nic nie kupiłam oprócz zyrafki. Wszystko podostawala. A nieee karuzelke jeszcze kupiłam.
to tak jak ja po Mai
Żyrafkę kupiłam w środę na allegro nową, a karuzelkę w poniedziałek, jeszcze nie doszły :/
też tak uważam,Mój zabawek nie ma w ogóle pewnie cos dostanie jak się urodzi a teraz było i tak dużo wydatków a narazie mu niepotrzebne więc stopniowo będę kupować
chociaż ja po Majce mam dużo zabawek takich pluszowych, materiałowych, dla niemowlaków, tylko je wypiorę i będzie cacy
Margo wiem, wiem hehe ale czy nie gorąco im w tych futrach latem
a to nie jest tak jak z wełną z merynosa ?
Że zimą grzeje, latem izoluje od ciepła ??
Margo super, mój starszak na wełnę uczulony niestety,
Ty wiesz, że ja nie mogę nawet butów Emu nosić ?
Gryzie mnie ta wełna przez skarpetki i całe czerwone stopy zaraz mam !
ja mam prawie wszystko Nivea Baby, krem do ciała 500 ml., płyn/szampon do kąpieli 500 ml., krem w słoiczku jeden SOS 150 ml., drugi pielęgnacyjny 200 ml., więc nie wiem czy to małe pojemności Ziajka ma chyba mniejsze.A ja z takim pytaniem, ktorej firmy kosmetyki byscie bardziej polecily Nivei czy Ziajki? ceny jednak troche sie roznia, a jak patrze na opinie w necie to Ziajka niby wcale nie odbiega od tych drozszych kosmetykow i wydaje sie wydajniejsza bo opak. sa wieksze
Z Ziajki mam tylko jeden mały kremik nawilżający i pastę do zębów od pierwszego ząbka
Rozmawiałam z dziewczynami ze żłobka, gdzie Maja wcześniej chodziła i mówiły, ze zawsze Nivea używały dla dzieciaków, czy przed spacerem, czy na odparzenia i większość dzieci dobrze te kosmetyki toleruje.
Jedno tylko miało uczulenie, ale też alergię pokarmową :/
reklama