reklama
firanka w pokoju juz powieszona pokoj prawie gotowy tylko szafki bedziemy przemalowywac na jasny kolor, bo sa czarne.
A taka posciel dostalismy lacznie z ocraniaczem i baldachimem choc jeszcze nie wiem czy go bedziemy uzywac
lozeczko narazie stoi tam choc na sam poczatek i tak przeniesiemy do naszego pokoju, a wlasnie jak jest u was? Malenstwo z wami w pokoju czy od poczatku w swoim ?
No i wczoraj dostalismy kolejny worek ciuszkow, a myslalam ze to koniec prania i prasowania... ;-)
Załączniki
Doli miałam do wózka ale malo praktyczna i pojemna a my dużo jeździć będziemy wiec przyda się cos praktycznego
Kulkaki tak na wózek i ta wieksza jest fajna pojemna. W nią spakowalam małego do szpitala. A ta mniejsza jest dobra właśnie na spacer albo na jakiś wypad do rodziców
Kulkaki tak na wózek i ta wieksza jest fajna pojemna. W nią spakowalam małego do szpitala. A ta mniejsza jest dobra właśnie na spacer albo na jakiś wypad do rodziców
reklama
No u nas miejsce jest, mala napewno bedzie miala swoj pokoj, ale na sam poczatek wydaje mi sie ze wygodniej bedzie nam zeby przez pierwsze miesiace byla z nami, jednak slyszalam juz opinie ze to blad, ze lepiej od razu w osobnym pokoju bo potem ciezko bedzie ja przeniesc, albo ze bedzie jej przeszkadzal grajacy tv... a mi osobiscie nie wydaje sie zeby to byl problem ze Mala przeniesiemy do jej pokoju po kilku miesiacach