reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Przyszło mi zamówienie apteczne. Dopakowałam do torby, spakowalam apteczkę dzieciny.... Kurna mogę teoretycznie rodzic aczkolwiek psychicznie gotowa nie jestem....

reklama
DSC_0008[1].jpgDSC_0009[1].jpg

firanka w pokoju juz powieszona ;) pokoj prawie gotowy tylko szafki bedziemy przemalowywac na jasny kolor, bo sa czarne.
A taka posciel dostalismy lacznie z ocraniaczem i baldachimem choc jeszcze nie wiem czy go bedziemy uzywac

lozeczko narazie stoi tam choc na sam poczatek i tak przeniesiemy do naszego pokoju, a wlasnie jak jest u was? Malenstwo z wami w pokoju czy od poczatku w swoim ?

No i wczoraj dostalismy kolejny worek ciuszkow, a myslalam ze to koniec prania i prasowania... ;-)

Załączniki

• DSC_0008[1].jpg
    DSC_0008[1].jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_0009[1].jpg
    DSC_0009[1].jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 69
Lei sliczne.

Pat super, ta torba to na wozek z allegro? Bo widzialam i sie nad nia zastanawialam.

Aga ladnie, moje u nas bo mamy tylko jedna sypialnie wiec narazie nie bedzie miala i tak swojego pokoju.

Kuklaki to cały zestaw. Jedna większa torba, jedna mniejsza i opakowanie termo na butelkę, mniejsze na smoczek czy cos i mata do przewijania :)

U nas dziec z nami. Mamy 3 pokoje tj salon z aneksem, sypialnia i pokój Tysi. Wiec ubrania i akcesoria u dziewczynek ale mloda a łóżeczku u nas. Pewnie u nas w łóżku i tak będzie spala....

Doli miałam do wózka ale malo praktyczna i pojemna a my dużo jeździć będziemy wiec przyda się cos praktycznego :)

Kulkaki tak na wózek :) i ta wieksza jest fajna pojemna. W nią spakowalam małego do szpitala. A ta mniejsza jest dobra właśnie na spacer albo na jakiś wypad do rodziców ;)

reklama
No u nas miejsce jest, mala napewno bedzie miala swoj pokoj, ale na sam poczatek wydaje mi sie ze wygodniej bedzie nam zeby przez pierwsze miesiace byla z nami, jednak slyszalam juz opinie ze to blad, ze lepiej od razu w osobnym pokoju bo potem ciezko bedzie ja przeniesc, albo ze bedzie jej przeszkadzal grajacy tv... a mi osobiscie nie wydaje sie zeby to byl problem ze Mala przeniesiemy do jej pokoju po kilku miesiacach

Do góry