reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja tak jak Baśka, butków jesiennych kupowac nie będę, tylko w adidaskach przebiega. Za to chyba zimowe trzeba będzie i nie wiem jak z kombinezonem:dry:Spodnie, bluzki, bluzy ma, więc z tym spokój. Pewnie piżamke na długi rękaw trzeba będzie kupic, ale to nie problem - Allego ;-)
Miś buty nosi 25.

reklama
a ja zaczynam handelek ciuchami dla dzieci na allegro...narazie kilka miejszych ciuszkow mam ale zamierzam i dla takich jak nasze miec :-)

No i dla mlodej w sumie nie wiem co musze kupic :baffled: tzn.napewno buty jesienne,potem zimowe,kalosze itp.to na potrzeby przedszkola...no i jakis dresik by sie przydal,i bluzki z dl.rekawem...nie wiem jak z kurtka zimowa moze bedzie dobra jezcze z tamtego roku...ale znajac siebie cos mi sie rzuci w oko i pewnie kupie jeszcze jedna..

Ja Wam pokarze co narazie mam oki... i powiedzcie mi ile za taka rzecz moge wziac... oki....albo wiecie co ja to na watku zastrzezonym wstawie... ;-):-)

hej widze ze wsxzyscy robia zakupy..... u nas w czerwcu byly przeceny i nakupowalam kapiemu pelno spodni sweterkow i koszulek
teraz czekaja buty..musimy kupic bo juz wyrasta.....moj kapi ma malusia nozie teraz nosi 22 ale juz sie male robi.....ma male nozki po babuni bo ta ma 36:)
i jakas kurtke na jesien trzeba bedzie kupic;) i pozniej na zime:)

Przed nami też większe zakupy... Marcinek nadal jest drobny, ale tego lata podrósł kilka centymetrów, nóżka też urosła, więc niezbędna jest wymiana garderoby i bucików. Nawet na teraz musiałam mu kupić trampki na spacerki, bo dotychczasowe już cisnęły w paluszki...

reklama
Do góry