reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtek tez lubi czytanie ma dwie ulubione pory na czytanie rano po przebudzeniu lub wieczorem:-) u nas ostatnio na topie sa takie ksiązeczki z otwieranymi okienkami - Wojtkowi strasznie sie to podoba - najbardziej takie o zwierzatkach
gdzies tam Sylwia zapytałą o zakupy jesienne wiec odświeżam wątek i przpominam koleżanki że jesienne kolekcje w sklepach już przebrane my mierzyliśmy ostatnio bartki fajne ale chyba jesiennych nie bede kupować tylko zimowe a jesien jeszcze w adkach przebiga - bo znów kurna kupie a po 2 miesiacach do szafy 150 zł...moje dziecię juz rozmiar 26 nosi ...tzn nosi w tej chwili jeszcze te co ma 25 ale prawie na styk, grubsza skarpeta nei wejdzie, musze już kupować większe
kombinezon zimowy za to okazyjnie wyczaiłam na allegro - nowa marquita z zeszłorocznej kolekcji więc sporo taniej - jak przyjdzie to się pochwalę i powiem czy jestem zadowolona
a tak poza tym to siedzę w firankach i karniszach i o ile w bólach wybrałam wreszcie do sypialni tak do dużego pokoju mam big problem bo wszystko co mi się podoba to się prasuje a tego nie chcę...niestety firanki musimy mieć bo pełno wścibskich sąsiadów zaglądających nam w okna dokoła...
a sobie oczywiscie kupiłąm kilka wyprzedażowych bluzeczek i terebkę *wielkości walizki wg mojego męża )
kombinezon zimowy za to okazyjnie wyczaiłam na allegro - nowa marquita z zeszłorocznej kolekcji więc sporo taniej - jak przyjdzie to się pochwalę i powiem czy jestem zadowolona
a tak poza tym to siedzę w firankach i karniszach i o ile w bólach wybrałam wreszcie do sypialni tak do dużego pokoju mam big problem bo wszystko co mi się podoba to się prasuje a tego nie chcę...niestety firanki musimy mieć bo pełno wścibskich sąsiadów zaglądających nam w okna dokoła...
a sobie oczywiscie kupiłąm kilka wyprzedażowych bluzeczek i terebkę *wielkości walizki wg mojego męża )
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska chwal sie wszystkim pokolei
patrycja24berlin
A tak przy okazji...moja kumpela otworzyla sklep z odzieza dziecieca ...kupilam juz u niej dresik i jestem zadowolona...macie ochote to przejzyjcie...dzis byla po towar wiec niebawem pewnie wrzuci nowe pozycje :-) No i wezcie poprawke ze to amatorka i dopiero uczy sie tworzyc strone co ja ogolnie i tak oceniam ze poszlo jej swietnie :-)
Sklep Internetowy ELF - odzież dla Twojego maluszka - Start
Sklep Internetowy ELF - odzież dla Twojego maluszka - Start
Ostatnia edycja:
ell
hehe a u nas nie będzie ani szalenstwa zakupowego jesiennego ani zimowego
Oti ma dobre dwie kurteczki z wiosny,ponadto jedna dostała obecnie nową, taka przeciwdeszczową i co najwazniejsze ma dobry komplet zimowy, kupiłam w ubiegłym roku taki który miał odwijane mankiety 7 cm i teraz jest w sam raz, z lekkim jeszcze zapasem. Komplet miała na sobie parę razy z uwagi na lekką zime, wiec jest jak nowy;-) A bardzo mnie to cieszy Pomyslimy tylko może o jakimś ładnym płaszczyku.
Buciki ma juz jesienne, takie za kostke- lekko ocieplane, kupione za pare złoty na wyprzedazach wiosennych i kozaczki tak samo teraz mam więc luz i mój portfel też.
Oti ma dobre dwie kurteczki z wiosny,ponadto jedna dostała obecnie nową, taka przeciwdeszczową i co najwazniejsze ma dobry komplet zimowy, kupiłam w ubiegłym roku taki który miał odwijane mankiety 7 cm i teraz jest w sam raz, z lekkim jeszcze zapasem. Komplet miała na sobie parę razy z uwagi na lekką zime, wiec jest jak nowy;-) A bardzo mnie to cieszy Pomyslimy tylko może o jakimś ładnym płaszczyku.
Buciki ma juz jesienne, takie za kostke- lekko ocieplane, kupione za pare złoty na wyprzedazach wiosennych i kozaczki tak samo teraz mam więc luz i mój portfel też.
u nas niestety szykują sie zakupy. Muszę Oli kupic kurtkę i buty zimowe. Nie wiem tylko jaki rozmiar. Polskie 104 obce chyba 110. A buty 26. Ostatnio znowu urosła więc musze uzupełnić garderobę o bluzeczki na długi rękaw. Tylko za kieszen trzeba się trzymać. A ja muszę iść do fryza bo popadnę w depresję. 3.09 mam 3 rocznicę słubu więc musze się upiekszyć:-).
reklama
Podziel się: