tzn- poszalałam, bo na allegro kilka news-ów kupiłam- sobie - bluze lonsdale, apaszke/szal, torebki, małej sweterki, okulary( a co!? nie miała..pada deszcz a ona ostro w binoklach na czapie..hmm..chyba to wszystko..a takie balerinki i trampki tez lonsdale
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No to dawaj linki obcykam sprawe :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Co myslicie o takich klapkach dla dzieciaczków
Hit- Klapki-Sandałki 6 kolor PODŚWIETLANE 24-29 (353031378) - Aukcje internetowe Allegro
Hit- Klapki-Sandałki 6 kolor PODŚWIETLANE 24-29 (353031378) - Aukcje internetowe Allegro
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Jak byłam teraz w Irlandi to też mnóstwo osób w takich podobnych klapkach chodzi (choć nie wiem czy w podświetlanych ) i choć zimno wtedy jak nie wiem było grad deszcz i ...... to kobitka w tych klapkach i koszulce z krótkim rękawem oni wogóle jacyś tacy ciepli są bo ja bym zamarzła
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Nie no to podświetlanie to niekoniecznie tylko akurat te sa z podświetlaniem
patrycja24berlin
U nas tez tego pelno...Mnie osobiscie nie podobaja sie wogole....
Dajcie znac jak zobaczycie jakies fajowe japonki dla dziewczynek :-)
Dajcie znac jak zobaczycie jakies fajowe japonki dla dziewczynek :-)
patrycja24berlin
Informuje ze w koncu udao mi sie kupic kurtke ale inna jak chcialam...Ale zadowolona jestem :-) Bedzie na fotkach Ta co mam upatrzona kupie przy okazji bo mam juz dosyc tych poscigow....
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja się wstrzymuję z zakupami ciuchowymi narzie bo wymieniamy sie troszkę z siostra i ja bedę miala nowe i ona a na wieksze zakupy wybiorę sie w połowie maja do Fashion outlet - centrum wyprzedazowego;-)
Podziel się: