reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Sylwia też słyszałam że są bardzo wygodne:tak::tak::tak:

Kakaw wklej zdjęcie tych bucików, gdzie kupiłaś bo szukam jakiś ładnych właśnie czerwonych dla Izy​
Wklejam narazie link do aukcji
** GEORGE - NOWE BALERINY SKÓRA CZERWIEŃ 6/23 (349265878) - Aukcje internetowe Allegro

a na modelce jak przyjdą wkleje :-D

Sylwia też tam robie czasem zakupy szczególnie w tych firmowych sportowych sklepikach.... fajne ciuszki można taniej kupić najczęściejrobie tam zakupy dla Łukasza:tak:

reklama
Kakaw, cudne te butki.

Baśka, gdzie kupowałaś ta kredową tablicę dla Karolka. Bo czatuję na coś takiego, a bardzo mi się podobało, że tam były cyfry i litery.

Dziewczyny, a może któras z Was może polecić jakąś tablicę. Zastanawiam się czy lepiej kredowa, czy taka na flamastry. Kreda będzie się sypac na podłogę (ale jak pojedziemy na Mazury, to taka tablica będzie super, lepsza niż kartki do rysowania, które będą wiecznie uciekac na wietrze). Ale z kolei taka tablica z flamastrami to mam wątpliwości, czy te flamastry nie będa wszystkiego brzudzić (już widzę te plamy na wszystkich ciuszkach Wojtka, jak wsadzi otwarty flamaster do kieszeni spodenek...). Macie jakies rady?

Mamoot trudno coś doradzić ponieważ i taka i taka tablica ma minusy:tak:Kreda strasznie się sypie a flamastry brudzą. Może pomyśl o takiej magnetycznej tablicy jeśli zależy ci na tym aby dziecko się nie brudziło i nie było zbyt wiele sprzątania. Ja przerabiałam tablicę na kredę z Magdą i Mateuszkowi na pewno nie kupię bo w kredzie było wszystko:szok:

Kakaw butki cudne :) i od razu mi się przypomina jak moja mama usłyszała ostatnio w parku że Karol to ma chyba za duże buty i mu niewygodnie (bo akurat się wygłupiał i tak koslawo szedł - czasem naśladuje pieska Puppy z bajki i tak się wygłupia w chodzeniu...) a moja mama że on ma taką nogę :( to były adidaski 25 a wnuczek tej Pani co to skomentowałą ma nogę 21 - jest 2 miesiące młodszy od Karola i sporo mniejszy...a my wyrodni rodzice dziecko w za duże buty ubieramy hihi, ale niedługo będą sandały to przynajmniej będzie widać że on ma taką nogę :)

Mamoot tablica się sprawdza rewelacyjnie - tylko było napisane że kredkami też można po niej malować - i faktycznie można ale zwykłymi np bambino a nie świecowymi które razem z nią przysłali...bo świecowe się potem strasznie ciężko ściera. I powiem wam że wcale nie narzekamy że się jakoś mocno sypie - chyba tez od kredy zależy - teraz robią takie "małopylące" - na naszej kredzie tak jest napisane, co jakiś czas na mokro zetrę a Karol naprawdę bardzo dużo się nią bawi
Mamoot ja kupiłam tu Tablica z zegarem Leomark (324992419) - Aukcje internetowe Allegro facet nie ma w tej chwili wystwionej ale możesz zapytać bo jak ja kupowałam też znalazłam w skończonych aukcjach a jak zapytałam to wystawił, no albo poszukać gdzie indziej - firma Leomark więc pewnie można to gdzieś znaleźć...
a jeszcze na cos takiego trafiłam - Magiczna tablica walizeczka drogie ale może warte rozważenia...

a ja mam takie pytanko - czy możecie polecić jakiś jeździk - taki najprostszy na podwórko ale żeby był solidny i wieokrotnego użytku :) - widziałąm Wojtka Sylwii na czymś takim na zdjęciach - chodzi o takie auto do odpychania sie nogami i właśnie sprawdzony model - żeby był solidny i mocny :) Sylwia ty swój sama kupowałaś? możesz polecić?

Mamoot mamy tablice na kredę i moim zdaniem jest super, chociaż u nas nie jest zabawka nr 1, Wojtek woli na chodniku kreda malowac :-), kupujemy mu w Jysk takie pudło kolorowej kredy za 10 zł i starcza na długo, no i jest fajna bo dobrze ja trzymac jest okragła i bardzo nie pyli no i jest non toxic:-D co jak dla nas wazne bo Wojtek musi wszystkiego spróbowac

Baśka my mamy taki jezdzik

JEŻDZIK-SAMOCHÓD,ŚWIATŁA ,DŹWIĘK -4 KOLORY (348367742) - Aukcje internetowe Allegro

jest super wytrzymały mamy go juz prawie rok i nie jest oszczedzany do niedawna był pojazdem domowym ale teraz jezdzimy po asfalcie, trawie kamieniach i zyje i ma sie dobrxze, ale jak kupisz to odrazu odłacz te swiatełka i dzwieki bo sa nie do zniesienia:-D, jezdzik polecam baardzo wczoraj wygrał w wiejskim wyscigu:-D

My też mamy jeździk ale niestety nie wiem jakiej firmy bo Matek dostał go w prezencie:baffled: Ma wygląd wozu strażackiego i jest super wytrzymały bo jeździ na nim i Matek i Magda i my mamy go 21 mieisęcy:tak:

reklama
u nas bardzo duzo dzieci widze na czyms takim... i kiedys jak kupowalismy nasz ten Chicco to mlodej podobal sie tez ten ale wydawal mi sie taki malo zbajerowany...ale widac bylo ze solidny...taki wlasnie typowy do wycigow z gorki :-D

TOYS"R"US - Specials

Co do tablicy to ja poszukuje cos takiego do przyklejenia na ciane badz przywiercenia co ma zasade wlasnie jak tablica tyle ze mozna to z metra kupic...chcialabym wlasnie przytwiedzic mlodej do sciany w pokoju...Moze widzialyscie cos takiego??

Do góry