reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Pati buty superanckie, jak to jest ze ja z kazdej wyprawy do sklepu przywlekam buty:-) no inaczej to bym soba chyba nie była.
Ale pecha masz z tymi sklepami:-D

Rusąłko ja bym chetnie nawet cały dzień u fryzjera przesiedziała ale kiedy????? ostatnio na nic nie mam czasu;-)

Fajnie ze Wam sie podobaja (albo tylko tak gadacie;-) )
Te czarne to takie jebki na plaskim zeby bylo wygodnie,ale okazalo sie ze obcieraja...:crazy: A te czerwone sa mega wygodne ,wogole nie czuc ze buty ma sie na nodze:tak:

A dzis bylam w szczecinie i widzialam szpile,czerwone ,zamszowe,dokladnie takie jakie chcialam z kroju...bo ogolnie czerwonych takich to w cholere i ciut ciut ale to takie tanie podroby tego co szukam...Ale juz nic nie mowilamwzielam do reki,spojzala na cene i z ciezkim sercem powiedzialam tylko "fajne"...a w duchu do siebie "nastepnym razem wezme was do domu "...;-):-)

szpile,czerwone ,zamszowe,dokladnie takie jakie chcialam z kroju...bo ogolnie czerwonych takich to w cholere i ciut ciut ale to takie tanie podroby tego co szukam...Ale juz nic nie mowilamwzielam do reki,spojzala na cene i z ciezkim sercem powiedzialam tylko "fajne"...a w duchu do siebie "nastepnym razem wezme was do domu "...;-):-)

i tego Ci życze :-D:tak: Ja też mam ostatnio ochote na szpile i to właśnie czerwone :-D Sandrze też teraz kupiłam czerwone buciki :-D na wiosne :tak:

to jutro siadaj na Adama i "goooł":-D

a ja dzis tez wybrałam sie na zakupy:-) i poszalałam:dry:..wyszłam z młoda przed 10 i własnie wrociłysmy...ona oczywiscie o 12 mi zasneła:dry:..tym lepiej..niech spi.ja zawijam rekawy i pedze do kuchni szykowac obiad..po południu mamy gosci:happy:

reklama
Do góry