reklama
Baśka, śliczny ten kombinzeon "wyjściowy". Bardzo lubię błękitny, choć niepraktyczny. A ten drugi kombinezon jest kolorystycznie bardziej praktyczny i też mi się bardzo podoba.
Matiś ma świetną kurteczkę. Bardzo mu pasuje. Heatherku, a czy we wszystkich warszawskich C&A są działy dziecięce? Bo ja w ogóle jestem nieśiadoma? A jakie ceny mają?
Matiś ma świetną kurteczkę. Bardzo mu pasuje. Heatherku, a czy we wszystkich warszawskich C&A są działy dziecięce? Bo ja w ogóle jestem nieśiadoma? A jakie ceny mają?
Mamoocik, chyba we wszystkich. Na pewno w BlueCity, Arkadii, Centrum... Nie wiem, gdzie jeszcze jest ;-)A ceny? Bardzo rozne, niektore z ksiezyca, a niektore zaskakujaco przystepne. Bodziaki za jakies 10 zl, koszulki, sweterki, bluzy za ok. 20 zl, ta kurta kosztowala ok. 60 (nie sprawdze dokladnie, bo lezy zawinieta w torbie w Matiska pokoju ;-)). Mam wrazenie, ze porownaniu z innymi sklepami calkiem spoko.
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Dziewczyny super zakupy. Co do Karolkowego kombinezonu, to nawet się do niego przymierzałam, tylko mnie ktoś wyprzedził ;-)
Matiskowa kurtka też super. fajne kolorki. A co do C&A to niestety np u nas na wsi w Wola Parku był dział dziecięcy, ale się zmył
Matiskowa kurtka też super. fajne kolorki. A co do C&A to niestety np u nas na wsi w Wola Parku był dział dziecięcy, ale się zmył
A co do C&A to niestety np u nas na wsi w Wola Parku był dział dziecięcy, ale się zmył
To dobrze, ze nie szukalismy tu naszego rozmiaru.... bo wybranie sie z Matiskiem do sklepu, to duza sztuka.... wiec jakbysmy juz dotarli i by sie okazalo, ze nie ma w ogole, to.......................
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja tez czasami lubie robic zakupy w C&A-najczesciej kupuje tam bodziaki i bluzeczki...ostatnio np.kupilam te bialo-czerwone buciki i katanke...Maja tam czesto duze przeceny:-)
Czesc dziewczyny,
nie bylo nas dawno...
Super zakupy i kurtki i kombinezony....zmotywowalyscie mnie zeby tez Matiemu cos na zime kupic
W ogole nie wiem czy kombinezon czy kurtke czy to i to i w jakim rozmiarze
Mati nosi ciuchy na 86, czasem bluze na 92....kurtka z hm na 86 caly czas troche za duza...ach te dylematy
buziaczki dla Was
lece dalej z czytaniem
nie bylo nas dawno...
Super zakupy i kurtki i kombinezony....zmotywowalyscie mnie zeby tez Matiemu cos na zime kupic
W ogole nie wiem czy kombinezon czy kurtke czy to i to i w jakim rozmiarze
Mati nosi ciuchy na 86, czasem bluze na 92....kurtka z hm na 86 caly czas troche za duza...ach te dylematy
buziaczki dla Was
lece dalej z czytaniem
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ania jak super ze jestes!!!!! Powiedz ze juz wrocilas i nie masz zamiaru uciekac!!!?? i wklejaj fotkiiii bo masz kobito zaleglosci:-)
Podziel się: