reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a wrecz przeciwnie Ania...My tu juz nawet pisalysmy gdzie nasze"wczasowiczki"wywialo:-)
ell
teraz na allegro znalazłam taki sam komplecik jak kupilismy Otylce
Kombinezon firmy "Wójcik" (242891985) - Aukcje internetowe Allegro
tylko my kupilismy nowy egzemplarz ze sklepu za 150 zł i jestem bardzo zadowolona, i powiem wam ze w rzeczywistosci wyglada ładniej niz tak na zdjęciach tutaj, przede wszystkim nie jest za grubawy ( w sensie materiałowym, bo cieplutki i to bardzo), pozwalajac małej na swobodne ruchy.
Kombinezon firmy "Wójcik" (242891985) - Aukcje internetowe Allegro
tylko my kupilismy nowy egzemplarz ze sklepu za 150 zł i jestem bardzo zadowolona, i powiem wam ze w rzeczywistosci wyglada ładniej niz tak na zdjęciach tutaj, przede wszystkim nie jest za grubawy ( w sensie materiałowym, bo cieplutki i to bardzo), pozwalajac małej na swobodne ruchy.
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Super ten komplecik Otylki i jak kupowalas w sklepie to napewno dobralas dobry rozmiar a my tak wygladamy jak ......... ale naszczescie pani nam wymieni bo jakby nie to bysmy zostawily i za dwa lata jak znalazl
w spodniach jeszcze jako tako
ale w kurtce to ...... zreszta zobaczcie same to sie chyba do watku humorystycznego nadaje
A to rozmiar 92 no wiec myslalam,ze skoro teraz Sandra nosi 86 to w zimie 92 bedzie super ale widac sie przeliczylam
w spodniach jeszcze jako tako
ale w kurtce to ...... zreszta zobaczcie same to sie chyba do watku humorystycznego nadaje
A to rozmiar 92 no wiec myslalam,ze skoro teraz Sandra nosi 86 to w zimie 92 bedzie super ale widac sie przeliczylam
patrycja24berlin
Sorry Kakaw-ale ze smiechu az sie oplulam....Nie no bomba normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Podziel się: