reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Kasiu dzięki w sumie kolor jest niezbyt męski - ale okazja była - to raz, a dwa - mam taki kolor uniwersalny że jakby co to dla siostrzyczki się nada za jakiś czas ;)
A drugi mamy taki (zdjęcie z allegro bo jakoś go nie przymierzalismy...)

reklama
Wiecie mowie serio ze nic specjalnego bo dlamnie to takie wszystko odklepane i ciagle w tych samych kolorach...Ile to mozna w roze ubierac...Jak wyszukam niebieskie to z autkami albo traktorami czy samolotami...ja to kocham brazy...chcialabym jakies swterki ladne,jakis golfik a tu dupa blada...kiszka taka...a jak juz cos fajnego to ceny za sweterek 40 euro...powiedzmy sobie tak ...ze w skali od 1-10 to te rzeczy podobaja mi sie na 5...

A z sesyjki Lolka to sie usmialam...mamy to samo jak trezba zalozyc czapke...A kombinezonik calkiem fajniutki Baska:tak:

a my wczoraj tez zakupilismy zimowy komplecik...chiałam jednoczęściowy ale wyszło na dwu, potem wkleje fotki..kolor czerwony:) i ogolnie jestem bardzo zadowolona, lekko przydlugasny jeszcze..ale tak niewiele myślę w sam raz, a rękawy na szczęście podwijane...i z przedłuzaniem o 5 cm:) powinno wystarczyć

kupiliśmy też super płaszczyk zimowy..ale po dokładnym przymierzeniu w domu, stwierdziłam, że Otylka cięzko się w nim porusza....i z bolem zwróciłam:-(- sądzę, że miał wadę w uszyciu rekawów, no ale krawcowa nie jestem, więc lepiej się nie wypowiadam:-D

Baska bardzo ładny kombinezon:tak::tak:

ale najlepsze jest to, że pogoda nam się poprawia a tu takie wyposazenie mamy:-)

Ciuszki Pati w deche - mi sie bardzo podobają- podobnie kombinezony zakupione przez Baśkę- a Karolek - ja zwykle - oryginalny we wszystkim co robi:)- :-D

Teraz my sie bedziemy przechwalac... :-D To nasza nowa kurta - taka zimowa, na polarku i w ogole :-D
19d3a9c5737c9d8f.jpg

e37b57dd39d4fd69.jpg

7808bd2a596c6730.jpg

Heatherek - rewelka!!! Strasznie mi sie podoba, w moim guście, zwłaszcza ten zestaw kolorystyczny :) no ale my na kurtke to chyba sobie już raczej nie pozwolimy bo mamy aż 3 takie "spadkowe" jesienno-zimowe - dobre na codzienne harce...i no i do tego kombinezony jak mocniej przymrozi- starczy!!!
ale zdradź cio to ? gdzie kupiłaś?

Baska, u nas standardowo - C&A :-D W dwoch nie bylo rozmiaru, w koncu w trzecim upolowalam :-D Ciesze sie bardzo, ze sie podoba :-D

My wlasnie na zime nic nie mielismy, stad kurta. Jeszcze marzy mi sie kombinezon na snieg, ale to chyba poczekam na nastepna wyplate :-D Wy, Kobietki, potraficie upolowac super ciuchy na allegro, a jak ja szukam, to niczego fajnego nie moge znalezc :-(poza tym, ja jestem dotykowiec i musze obmacac rzecz zanim ja nabede... wiec wchodzi w rachube tylko ktos z Warszawy, od kogo moglabym osobiscie odebrac... Takie to problemy z tym heatherkiem :-D

Matisek - kurteczka bomba! a panienki beda za Tobą aż sikać..jak zobaczą takiego przystojniaka tak fajnie ubranego;-)

my tez dzis troszkę z babcią zakupów zrobilismy - dwie czapeczki - słodziaski, ale nie mam aparatu teraz wiec postaram sie juz na głowce Myszki zrobic..rajstopki - pod komplecik tej marynareczki, kolczyki złote - z chabrowym oczkiem..- a sobie kupiłam pidzamkę - słodką różwoiuytką - obiecuje sie pochwalić:)- wyglądam jak landryna:-D- kapciuchy - różowe kwieciste;)- i Duśce biało rożowe śpioszki pajacyk:sorry2:...az razimy na rożowo..- Bo ja ostatnio Klaudii kupowałam wszystko niebieskie..potem pistacjowe..no i teraz jakoś mnie na roz wzielo:/

reklama
Do góry