reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

No nasi chłopcy w swoich nowych zakupach wyglądają bombowo Karol jak prawdziwy kosmonauta a Matisek jakby miał przydział do Marines :-D:-D:-D czyli typowi super-mężczyźni :tak:

reklama
Baśka, śliczny ten kombinzeon "wyjściowy". Bardzo lubię błękitny, choć niepraktyczny. A ten drugi kombinezon jest kolorystycznie bardziej praktyczny i też mi się bardzo podoba.

Matiś ma świetną kurteczkę. Bardzo mu pasuje. Heatherku, a czy we wszystkich warszawskich C&A są działy dziecięce? Bo ja w ogóle jestem nieśiadoma? A jakie ceny mają?

Matiś ma świetną kurteczkę. Bardzo mu pasuje. Heatherku, a czy we wszystkich warszawskich C&A są działy dziecięce? Bo ja w ogóle jestem nieśiadoma? A jakie ceny mają?

Mamoocik, chyba we wszystkich. Na pewno w BlueCity, Arkadii, Centrum... Nie wiem, gdzie jeszcze jest ;-)A ceny? Bardzo rozne, niektore z ksiezyca, a niektore zaskakujaco przystepne. Bodziaki za jakies 10 zl, koszulki, sweterki, bluzy za ok. 20 zl, ta kurta kosztowala ok. 60 (nie sprawdze dokladnie, bo lezy zawinieta w torbie w Matiska pokoju ;-)). Mam wrazenie, ze porownaniu z innymi sklepami calkiem spoko.

Dziewczyny super zakupy. Co do Karolkowego kombinezonu, to nawet się do niego przymierzałam, tylko mnie ktoś wyprzedził ;-)
Matiskowa kurtka też super. fajne kolorki. A co do C&A to niestety np u nas na wsi w Wola Parku był dział dziecięcy, ale się zmył :baffled:

Ja tez czasami lubie robic zakupy w C&A-najczesciej kupuje tam bodziaki i bluzeczki...ostatnio np.kupilam te bialo-czerwone buciki i katanke...Maja tam czesto duze przeceny:-)

Czesc dziewczyny,
nie bylo nas dawno...
Super zakupy i kurtki i kombinezony....zmotywowalyscie mnie zeby tez Matiemu cos na zime kupic
W ogole nie wiem czy kombinezon czy kurtke czy to i to i w jakim rozmiarze
Mati nosi ciuchy na 86, czasem bluze na 92....kurtka z hm na 86 caly czas troche za duza...ach te dylematy
buziaczki dla Was:)
lece dalej z czytaniem:)

reklama
Do góry