reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Wow Kasia to co Rossmanowskie wychodzą drożej niż pampersy bo tam cena 37,99 za 36 szt czy źle cie zrozumiałam ???

reklama
No te majtkowe pieluszki to niby oki...Tylko powiedzcie mi jak to sie sciaga...Mozna to jakos po bokach latwo rozerwac?Bo jak tak trzeba by bylo jak majtki to Noemi przy sciaganiu z niespodzianka na bank by upaprala sobie nogi:tak::-D

Chyba też będziemy musi spróbować majty. Widziałam takie u Karolka i wyglądały na dużo wygodniejsze od zapinanych. A Baśka uświadomiła mi, że je można na bokach rozrywać.

Kakaw czyli wychodzi tak samo - koło złotówki za sztukę, ja kupuję w Rossmanie bo mam pod nosem, jak kiedys trafię na pampersy to wypróbuję z ciekawości - bo nie w kazdym sklepie są
A przy zdejmowaniu się rozrywa - bardzo wygodne to
My używamy zamennie - tzn do spania wieczorem i w dzień zwykły pamp ale do biegania zdecydowanie majty

My też używałyśmy tych z Pampersa. Są wygodne w użyciu, ale Olka parę razy przesikała, tzn. gdzieś bokiem przeleciało. Tak więc raczej okazyjnie a na codzień zwykłe Pampersy. Z przebieraniem raczej nie ma problemu.

My też mamy te z rossmanna- fajne, ale Marta chyba do nich za chuda, wiszą jej te majty, normalny pampers bardziej dopasowany, więc jej wygodniej. No i tych majciochów pampersa nie próbowałam, ale jak gdzieś zobaczę to wypróbuję, może będą mniejsze. Mi się ta opcja bardzo podoba do sadzania na nocnik- szybko się zdejmuje i zakłada spowrotem, ze zwykłą pieluchą więcej zabawy- choć u nas- tfu tfu- na razie większych problemów nie ma, zwykle wystarczy wsadzić w łapki coś ciekawego.

ja w Uk używałam cien - z lidla - tu powróciłam do huggies-ów:tak:
majty tez były w użyciu - ale jakoś po dordze zawsze były cienowskie z lidla

A my dzisaj zupełnie przypadkiem kupiliśmy już jesienne butki Barta no i dobrze bo potem bym znó nie dostaął rozmiaru/koloru a i czasu bedzie mniej wiec mamy z głowy . Karol strasznie śmiesznie w nich wyglada no bo to aż 23 i fason taki że strasznie duże wygladają...taki mały człowieczek na wielkich stopach...no ale musiaąłm mu kupić 23 bo w sandałkach bartka rozm 22 zostało mu może ze 3 mm luzu a jak chodzi to noga do konca idzie...no a przeciez dojdą cieplejsze skarpetki/rajstopki...
mamy taki model http://www.bartek.com.pl/produkt.php?id=944
tylko kolorek szary z małym dodatkiem czerwieni, coś jak to http://www.bartek.com.pl/produkt.php?id=923

Baska bardzo fajne te buciki...:tak:

a ja wyczailem dla mlodej na tej stronie przy okazji te
BARTEK � - obuwie dzieci�ce

No i jesli o zakupach mowa to ja moze tym razem nie kupilam lecz sprzedalam...Udalo sie wreszcie pozbyc kolyski ktora w cholere miejsca mi zajmowala...
Wlozylam tez na ebay lezaczek i chce tez pozbyc sie wszystkich grzechotek,pozytywek i innych gratow ktore tylko sie walaja po domu...

reklama
a jak na ceny kombinezonow patrzylam to mi sie słabo robiło - kurtka 140, do tego spodnie 80 plus czapka i szalik z kolekcji...chyba ze 3 stówy, ale szkoda mi tyle wydac bo nie wiem potem nawet ile razy to zalozy, jaka zima...a pani w sklepie powiedziala ze z wójcika mieli takie fajne brązowe zimowe komplety (z nowej kolekcji) to juz wszystko sprzedali - w sierpniu-szok!!!

Do góry