reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja na zime chce kupic mlodej jakis plaszczyk...i na zmiane jakas kurtke...
A kombinezon jeden mam,ktory kupilam Noemi w tamta zime i tez mila go ponosic ale do teraz jest na nim jeszcze cena..

reklama
Baska bardzo fajne butki. M zakupilismy jak bylismy w Polsce tez 2 pary: sandaly i takie kryte i sa ok. Na jesien mialam mu dwie pary zakupione juz wczesniej w Belgii i jestem teraz zla jak osa bo przy przeprowadzce sie zawieruszyly. Tzn. mialo do nas dotrzec wszystko z pokoju dziecinnego a nie dosc ze najpierw nawet niektorych czesci z lozeczka i mareraca nie przywezli to po naszej wizycie owszem dowiezli ale ciuchow zimowych Julka brak. I teraz mam szanse na ich uzycie jezeli znajdziemy mieszkanie do grudnia - bo wtedy przywioza nam wszystko co jest w 'przechowalni' (storage?) a jak nie to chyba bedziemy musieli od nowa kupowac. Bez sensu ale tak to jest jak sie samemu czlowiek nie pakuje a firma to robi:-(
A na zimowe kurtki i buty to teraz nawet w sklepach patrzec nie bede ale zerkne na ebay. Zawsze cos ciekawego sie znajdzie:-)

Pati Twoj link sie nie wyswietla tzn. wyswietla ale cos z nim nie tak:-(

Pati teraz sie wyswietla:-) Nie wiem dlaczego ale wczesniej nie chcialo.
a swoja droga co ma Bartek wspolnego z puma? Rozprowadzaja teraz buty pumy?

Tez bym wybrala drugie. Bardziej praktyczne no bo oddzielnie tez ponosisz - a jak spodnie beda na szelkach to i pod kurtke zbytnio nie nawieje:-)

a ja mysle ze i jedno i drugie kupie bo do parku do szaleństw po śniegu, na sankach itd (już to widzę oczyma wyobraźni ;)) chyba lepiej się sprawdzi jednocześciowy - żeby nic sie nie podnosiło, żeby śnieg pod kurtkę nie właził - no i myslę że jak dobrze uszyty i dobrze rozmiar dobrany to powinien być wygodny i ruchów nie krępować- no ale takiego za 300 zł nie kupie-chce coś z allegro, najlepiej H&M
No a oprócz tego właśnie jakąś kurtkę - może być od razu komplet ze spodniami, no bo chyba na zmiane musi coś być, zwłaszcza jak sie w błoto wpadnie "przypadkiem" ;)
Sumka - a ty matka doswiadczona powinnaś nam tu sie swoimi doświadczeniami dzielic :)

Ja dla mojej córki kupowałam dwuczęściowy z Cocodrillo czy jakoś tak- spodnie na szelkach i kurtka. I to było fajne rozwiązanie bo można było oddzielnie ubierać i nic sie nie zawijało ani śnieg sie pod spód niedostawał:tak:

reklama
Sumka - a ty matka doswiadczona powinnaś nam tu sie swoimi doświadczeniami dzielic :)

no ale żeś mi przygadała hehe :-D:-D:-D
Ja poprzednio miałam kombinezon jednoczęściowy i sprawował się super, właśnie z racji tego że jakoś mi sie wydawało że szybszy do ubierania i że w razie szaleństwa na śniegu nie będzie właził śnieg do środka.
A teraz kupiłam taki

227384604lh1.jpg

I dopiero jak kupiłam to zadziałał rozum, że te białe kolanka to jak dla mojego prosiaczka nie za bardzo i chyba też muszę kupić coś jeszcze:eek:

Do góry