reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Mikusiu, ja nigdy nie wątpiłam w Twoje uwodzicielskie minki. ;-) Napis się przyda - lepiej uprzedzać okoliczne panny.

Tak bo inaczej rodzice będą płacić odszkodowania :-D

Kasia -Bardzo bym chciała zobaczyć zdjęcie Mikusia w tym bodziaczku :tak:

reklama
U mnie tez rozmiar 39,ale nie pogniewalabym sie o 37 :-)
Z butami to u mnie roznie bywa...Najczesciej jest tak ze jak mi cos w oczy wpadnie to poprostu cena kosmos...np.spodobaly mi sie kozaczki to kosztowaly 1200 zl...No to juz dla mnie za wysoka cena...Za buty wydam do 700 zl...ale za kozaczki za sandalki na szpileczce dam 350zl...no chyba ze by byly jakies wyjatkowe to dam500...Zreszta jestem tego zdania-ze but duzo robi z czlowieka i fryzura...po butach mozna duzo rozpoznac...:tak: TAK wogole to Kocham Butyyyyy:-D:tak::tak:

a ja dzisiaj wydałam 250 zł na staniki a kupiłam ich sporo bo 5 szt i 3 pary majteczek ależ mi się podobają, rozczarowana jestem jedynie bo nie było kostiumów kąpielowych .. i mam problem bo nad morze chciałam jechać a na plaże chciałbym chodzić ubrana :-)

Ja tez mam rozmiar 39 ..i bzika na ptk butów i torebek..pasków.. (i wole wydc na jedną pare porzadnych niz miec setki "rynkowych")..ale jesli chodzi o buty i mojego męża- nie ma wiekszego wariata!!!!!!!zczególnie jakies takie sportowe - jak zobaczy jakis nowy moedel(tu nie trudno!- a juz jak jest jakaś promocja------------koniec but jego.., a jak ostatnio zaczełam sie złoscic, ze jest niepoważny --------to ok - przystopował..ale codziennie słysze jakie to wypasione ..i jak bardzo ich chce :angry::angry::angry:

Klaudia ma malutką stopkę - wciąż 19, a jest baardzo wysoka:eek:i ma baardzo dł nogi:sorry2:po rodzicach, aleto niekoniecznie i zawsze jest atut...kupic spodnie długość ponad 115cm to PROBLEM!:angry:

A ja nie mam fioła na punkcie butów:-p(z resztą na punkcie ubrań też nie ;-)), ale fakt, buty lubię firmowe a nie "no name", bo wiem że wystarczą mi na długo:tak:

Dzis wlazlam na allegro i postanowilam cos pierwszy raz tam kupic:-D

No i wybralam tak: lubie luzny styl wiec... ;-)

Stroj bo dwa to stanowczo za malo...:-D

Super Hit 2007 - Strój Sydney Eurofala - 38B (211374593) - Aukcje internetowe Allegro

taka tam jeansowa kiecka:-D

SUBLEVEL FINAL EDITION VINTAGE r.L sklep_kangur (210680406) - Aukcje internetowe Allegro

i takie cos do popierniczaniu na plaze i w domu :-D

-=VIVRES SUMMER TIME=- komplet na plaże r.M (213375388) - Aukcje internetowe Allegro

a to ze lubie takie koszulinki :-D

HIT!! Bershka RÓŻOWA BOKSERKA [M] (214039868) - Aukcje internetowe Allegro

HIT!! Bershka BIAŁA BOKSERKA [M] (214041615) - Aukcje internetowe Allegro

Narazie to tylko-bo dopiero kilka stron przejzalam a przede mna jeszcze jakies z 350 -samych koszulek;-D

Cicha, Kasia - ja mam podobnie. Lubię mieć kilka par, ale przede wszystkim wygodne i trwałe.

Pati, fajne ciuszki - najbardziej mi się kostium podoba.

reklama
Do góry