reklama
My używamy mydełko babydream (po wypróbowaniu różnych to nam lepiej podpasowało)
płyn do kąpieli, szampon i balsam (balsam bardzo rzadko do kolanek-ostatnio wcale) -J&J,
do pupy mamy Skarb matki ale się kończy i penaten-też bardzo sporadycznie używany
Do opalania Nivea 30 z filtrem mineralnym
W sumie na co dzień wystarcza nam mydło i szampon bo Karol ostatnio preferuje branie prysznica zamiast kąpieli
płyn do kąpieli, szampon i balsam (balsam bardzo rzadko do kolanek-ostatnio wcale) -J&J,
do pupy mamy Skarb matki ale się kończy i penaten-też bardzo sporadycznie używany
Do opalania Nivea 30 z filtrem mineralnym
W sumie na co dzień wystarcza nam mydło i szampon bo Karol ostatnio preferuje branie prysznica zamiast kąpieli
My uzywamy musteli (kapel, balsam,do opalania) i weledy(balsam,oliwka,pasta do zebow). W suie procz plynu do kapieli i pasty do zebow reszta kosmetykow staniowi raczej dekoracje na poleczce;-) Podobnie z bepantenem na odparzenia.
A w podrozach to zdaza sie nam uzywac tego co mamy akurat pod reka.
No chyba czas zakupic cos od komarow i innych przyjaznyc owadow;-)
A w podrozach to zdaza sie nam uzywac tego co mamy akurat pod reka.
No chyba czas zakupic cos od komarow i innych przyjaznyc owadow;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wlasnie Cicha powiedz mi dobra ta pasta Weledy?My narazie ta "sucho" myjemy zeby ale chce kupic paste...Tylko powiedzcie mi jak dziecko plucze buzie???czy zjada ta paste??
A inne mamy-jakie pasty uzywacie do mycia zabkow??
A inne mamy-jakie pasty uzywacie do mycia zabkow??
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Tak sobie mysle jak plyny do kapieli zjada,czysciki i inne swinstwa to po pascie nic jej sie nie stanie tylko nie wiem jaka wybrac...
reklama
U nas tak samo z pastą - Colgate, ona ma specjalnie tak mało fluoru że może dziecko połknąć i nic nie będzie
Ania - Karol ma jedne 22 a drugie 23 A jak mu jakis czas temu kupowałam 21 to może ze 3-4 tyg ponosił....
Ania - Karol ma jedne 22 a drugie 23 A jak mu jakis czas temu kupowałam 21 to może ze 3-4 tyg ponosił....
Podziel się: