reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

No Pati ale zaszalalas fiu fiu... no i z tego co piszesz to dopiero poczatek;-):-) Fajne ciuszki takie w sam raz do wrzucenia na letnia opalenizne:-)

reklama
i ja pragnę słonca - tęsknie na maxa za słoneczkiem, opalankiem - mniam:-Dakurat bede po 14 w Polsce - huuuraaaa- nawet nie wedziałam, ze az tak bede teskniła za krajem - powiem Wam, ze coraz czesciej mysle, ze pojade do Polski na znacznie dłuzej......choc wówczas bede teskniła za mezem................:sorry:wczoraj beczałam..znowu dół i mega tesknota:dull::sorry::sorry::sorry::sorry:

ach,mialam pochwalic sie ze dzis polazlam na zakupy i marno znowu,oj marno...Kupilam sobie spodenki takie przed kolano z materialu w Zara( pasek idealnie pasuje mi w nich do butow,ktore niedawno kupilam), komplet bielizny i dwa t-shirty w H&M...To tyle dla mnie....:wściekła/y: A dla Ptysi mam tylko dwie koszulki i jedna bluze...Chcialam jakis dres -no normalnie czyste szopki w tym miescie-nie ma nic...a H&M to juz mi na jaja idzie bo non toper to samo,az do zzygania...:wściekła/y:

reklama
A ja Lolkowi pare rzeczy kupiłam na allegro- w sumie takie zwykłe- dres polarowy i bodziaki z długim bo dawno nie kupowaliśmy a powyrastał i kalosze...dres na 92 i jest mocno za duży, bodziaki na 98 i jeszcze taki komplecik tez na 98- specjalnie takie większe - pewnie jeszcze w przyszłym roku ten komplet założy ;) :) bodziaki z zapasem ale można nosić no i kaloszki 23 - na grubą skarpetę akurat (czyli z tym przepisowym luzem)
Tylko nie myślcie że Karol taki duży - po prostu te rozmiary jakies takie dziwne ...zaraz powklejam modela

Do góry