reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
dzieki
Tylko ciekawe czy bedzie jeszcze okazja to zalozyc...
Tylko ciekawe czy bedzie jeszcze okazja to zalozyc...
patrycja24berlin
Kasia gadaj tu szybko kiedy polska spodziewa sie fali???????
zalapie sie jeszcze na te porywy ciepla?
zalapie sie jeszcze na te porywy ciepla?
patrycja24berlin
Cicha jak dla mnie rewelacja mam dosc deszczu i wiatrzycha...
i ja pragnę słonca - tęsknie na maxa za słoneczkiem, opalankiem - mniamakurat bede po 14 w Polsce - huuuraaaa- nawet nie wedziałam, ze az tak bede teskniła za krajem - powiem Wam, ze coraz czesciej mysle, ze pojade do Polski na znacznie dłuzej......choc wówczas bede teskniła za mezem................wczoraj beczałam..znowu dół i mega tesknota:dull:
patrycja24berlin
Ojjj Rusalko nie plakaj:-( Takie to juz zycie jest,nigdy nie jet tak jak chcemy by bylo....
patrycja24berlin
ach,mialam pochwalic sie ze dzis polazlam na zakupy i marno znowu,oj marno...Kupilam sobie spodenki takie przed kolano z materialu w Zara( pasek idealnie pasuje mi w nich do butow,ktore niedawno kupilam), komplet bielizny i dwa t-shirty w H&M...To tyle dla mnie.... A dla Ptysi mam tylko dwie koszulki i jedna bluze...Chcialam jakis dres -no normalnie czyste szopki w tym miescie-nie ma nic...a H&M to juz mi na jaja idzie bo non toper to samo,az do zzygania...
reklama
A ja Lolkowi pare rzeczy kupiłam na allegro- w sumie takie zwykłe- dres polarowy i bodziaki z długim bo dawno nie kupowaliśmy a powyrastał i kalosze...dres na 92 i jest mocno za duży, bodziaki na 98 i jeszcze taki komplecik tez na 98- specjalnie takie większe - pewnie jeszcze w przyszłym roku ten komplet założy bodziaki z zapasem ale można nosić no i kaloszki 23 - na grubą skarpetę akurat (czyli z tym przepisowym luzem)
Tylko nie myślcie że Karol taki duży - po prostu te rozmiary jakies takie dziwne ...zaraz powklejam modela
Tylko nie myślcie że Karol taki duży - po prostu te rozmiary jakies takie dziwne ...zaraz powklejam modela
Podziel się: