reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
kupilam dzis ta Colgate...no i Ptysia to paste chciala sama jesc a szczotka myla mi zeby....Chyba bedziemy szorowac na sucho i zagryzac pasta
My też mamy Colgate. Miki raczej przygryza szczoteczkę niż myje ząbki
A co do zakupów, to wczoraj kupiłam Mikusiowi w Cubusie body i spodenki, w rozmiarze ... 74 - oni tam maja jakieś kosmiczne te rozmiary! A na body jest napis: "Watch your daughters because I am a heartbreaker"
A co do zakupów, to wczoraj kupiłam Mikusiowi w Cubusie body i spodenki, w rozmiarze ... 74 - oni tam maja jakieś kosmiczne te rozmiary! A na body jest napis: "Watch your daughters because I am a heartbreaker"
KasiaDe a gdzie zdjęcia tych śliczności???????????????????????????
co do bucików to Izka nadal nosi rozmiar 19 jak jej kupowaliśmy to były na nią za duże a teraz są akurat. I oby jej to zostało łatwiej jest kupić buty na małą zgrabną nóżkę niż na takie kopyto jak moje nie dość że rozmiar 40 to wysokie podbicie i szeroka stopa, o pantofelku kopciuszka mogę tylko pomarzyć;-):-)
co do bucików to Izka nadal nosi rozmiar 19 jak jej kupowaliśmy to były na nią za duże a teraz są akurat. I oby jej to zostało łatwiej jest kupić buty na małą zgrabną nóżkę niż na takie kopyto jak moje nie dość że rozmiar 40 to wysokie podbicie i szeroka stopa, o pantofelku kopciuszka mogę tylko pomarzyć;-):-)
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Dziewczyny nie wiecie ci mówicie. Ja mam 36 i ledwo parę par butów bo do tego szczupłą nogę i normalnie nie mogę nic fajnego kupić bo dostać buty w tym rozmiarze to masakra.
reklama
No to jak już narzekamy, to i ja. ;-) Podobnie jak Baśka - rozmiar 39 - najpopularniejszy rozmiar - więc zawsze wykupiony.
Mikusiu, ja nigdy nie wątpiłam w Twoje uwodzicielskie minki. ;-) Napis się przyda - lepiej uprzedzać okoliczne panny.
Mikusiu, ja nigdy nie wątpiłam w Twoje uwodzicielskie minki. ;-) Napis się przyda - lepiej uprzedzać okoliczne panny.
Podziel się: