reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
A ja jestem na etapie kupowania kaloszy nie wiecie gdzie można fajne kupić? Dodam tylko że płaszczyk przeciwdeszczowy mamy różowy :-D:-D:-D więc coś pod kolor . Jak ja kiedyś niecierpiałam różowego :-D:-D:-D Jak nie miałam córeczki :-D:-D:-D

kupilam dzis ta Colgate...no i Ptysia to paste chciala sama jesc a szczotka myla mi zeby....:eek::rofl2:Chyba bedziemy szorowac na sucho i zagryzac pasta:-D

My też mamy Colgate. Miki raczej przygryza szczoteczkę niż myje ząbki:eek:
A co do zakupów, to wczoraj kupiłam Mikusiowi w Cubusie body i spodenki, w rozmiarze ... 74 - oni tam maja jakieś kosmiczne te rozmiary! A na body jest napis: "Watch your daughters because I am a heartbreaker":-D:-D:-D

KasiaDe a gdzie zdjęcia tych śliczności???????????????????????????

co do bucików to Izka nadal nosi rozmiar 19 jak jej kupowaliśmy to były na nią za duże a teraz są akurat. I oby jej to zostało łatwiej jest kupić buty na małą zgrabną nóżkę niż na takie kopyto jak moje nie dość że rozmiar 40 to wysokie podbicie i szeroka stopa, o pantofelku kopciuszka mogę tylko pomarzyć;-):-):-D

Dziewczyny nie wiecie ci mówicie. Ja mam 36 i ledwo parę par butów bo do tego szczupłą nogę i normalnie nie mogę nic fajnego kupić bo dostać buty w tym rozmiarze to masakra.

Basia fakt, moja koleżanka ma właśnie 36 i zawsze duży problem z kupnem fajnego buta. Sandały sportowe kupiła kiedyś na dziecinnym - Bartki;-):-)I dlatego marzy się jej otwarcie sklepów z butami:-D

reklama
No to jak już narzekamy, to i ja. ;-) Podobnie jak Baśka - rozmiar 39 - najpopularniejszy rozmiar - więc zawsze wykupiony.

Mikusiu, ja nigdy nie wątpiłam w Twoje uwodzicielskie minki. ;-) Napis się przyda - lepiej uprzedzać okoliczne panny.

Do góry