reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
to teraz my chwalimy sie naszymi :-D

P1010078.JPG

P1010081.JPG

a tak wyglada moja (wkurzona z lekka) pociecha

P1010066_3.JPG

a tak pilo sie pierwszy raz z kubka niekapka

P1010032_1.JPG

czasami sie zawieuszal ustnik... ale lepiej bylo sobie pogrysc ustnik niz popijac soczek... ;-) :-)

P1010043.JPG

a dzis kupilam takie male chustki pod brode zeby tak bluzek nie slinila..

Partycja, cudna ta Twoja córa. Niewątpliwie świetna z niej modelka.:-D

Apropos takich husteczek pod szyję, to mam dziewczyny pytanie: czy wiecie gdzie kupić coś takiego? Albo takie małe śliniaczki, które jakby tylko opasują szyję po brodą, a nie na cały brzuszek. Takie na ślinotok. :tak: Albo inne husteczki, tylko takie żeby nie przemakały od razu. Bo co ja Wojtkowi założę, to zaraz zaślinione koło szyjki i obślizgłe.:-D

Noemi - cud miód!!! i wszystko tak super dobrane :)
Mamoot my mamy kilka takich bawełnianych śliniaków ale wszystkie dostaliśmy w prezencie...ale wydaje mi się że z Canpola coś takiego widziałąm w jakimś hipermarkecie
szukałąm na allegro ale znalazłam tylko jakieś pojedyncze sztuki cheeroki - drogo

Dziewczyny super ciuszki!!! Ja na razie nic nie kupuję, bo mały dostał tyle ciuszków w prezencie, że w szafie się nie mieszczą. Ostatnio koleżanka przywiozła pełną torbę z Anglii. I wiecie co, chociaż u nas też jest dużo fajniutkich rzeczy, to jednak takich nie widziałam. Na przykład taki komplecik z Tygryskiem - spodnie, koszula i czapeczka

reklama
Mamoot takie bawełniane śliniaczki są w sprzedaży. Ja u siebie kupiłam w hurtowni z artykułami dziecięcymi - był duży wybór wzorów i kolorów.

Do góry