reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia swietne kubki....
Baska -bodziaki i pizamki rewelacja!!!!
Fusik rowniez swietne zakupy!!!!!!!!!!!!
Baska -bodziaki i pizamki rewelacja!!!!
Fusik rowniez swietne zakupy!!!!!!!!!!!!
patrycja24berlin
to teraz my chwalimy sie naszymi
a tak wyglada moja (wkurzona z lekka) pociecha
a tak pilo sie pierwszy raz z kubka niekapka
czasami sie zawieuszal ustnik... ale lepiej bylo sobie pogrysc ustnik niz popijac soczek... ;-) :-)
a dzis kupilam takie male chustki pod brode zeby tak bluzek nie slinila..
a tak wyglada moja (wkurzona z lekka) pociecha
a tak pilo sie pierwszy raz z kubka niekapka
czasami sie zawieuszal ustnik... ale lepiej bylo sobie pogrysc ustnik niz popijac soczek... ;-) :-)
a dzis kupilam takie male chustki pod brode zeby tak bluzek nie slinila..
Partycja, cudna ta Twoja córa. Niewątpliwie świetna z niej modelka.
Apropos takich husteczek pod szyję, to mam dziewczyny pytanie: czy wiecie gdzie kupić coś takiego? Albo takie małe śliniaczki, które jakby tylko opasują szyję po brodą, a nie na cały brzuszek. Takie na ślinotok. Albo inne husteczki, tylko takie żeby nie przemakały od razu. Bo co ja Wojtkowi założę, to zaraz zaślinione koło szyjki i obślizgłe.
Apropos takich husteczek pod szyję, to mam dziewczyny pytanie: czy wiecie gdzie kupić coś takiego? Albo takie małe śliniaczki, które jakby tylko opasują szyję po brodą, a nie na cały brzuszek. Takie na ślinotok. Albo inne husteczki, tylko takie żeby nie przemakały od razu. Bo co ja Wojtkowi założę, to zaraz zaślinione koło szyjki i obślizgłe.
patrycja24berlin
Milo ze sie Wam podoba... :-)
tylko ze moj Adam mowi ze z torbami nas puscze;-D ;-)
tylko ze moj Adam mowi ze z torbami nas puscze;-D ;-)
Noemi - cud miód!!! i wszystko tak super dobrane
Mamoot my mamy kilka takich bawełnianych śliniaków ale wszystkie dostaliśmy w prezencie...ale wydaje mi się że z Canpola coś takiego widziałąm w jakimś hipermarkecie
szukałąm na allegro ale znalazłam tylko jakieś pojedyncze sztuki cheeroki - drogo
Mamoot my mamy kilka takich bawełnianych śliniaków ale wszystkie dostaliśmy w prezencie...ale wydaje mi się że z Canpola coś takiego widziałąm w jakimś hipermarkecie
szukałąm na allegro ale znalazłam tylko jakieś pojedyncze sztuki cheeroki - drogo
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Dziewczyny super ciuszki!!! Ja na razie nic nie kupuję, bo mały dostał tyle ciuszków w prezencie, że w szafie się nie mieszczą. Ostatnio koleżanka przywiozła pełną torbę z Anglii. I wiecie co, chociaż u nas też jest dużo fajniutkich rzeczy, to jednak takich nie widziałam. Na przykład taki komplecik z Tygryskiem - spodnie, koszula i czapeczka
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Mamoot takie bawełniane śliniaczki są w sprzedaży. Ja u siebie kupiłam w hurtowni z artykułami dziecięcymi - był duży wybór wzorów i kolorów.
Podziel się: