reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dziewczyny super ciuszki:))
My jak na razie w planach mamy kombinezon zimowy, sanki tez, a dzisiaj zamowilam lezaczek, jak sie sprawdzi to nie bedziemy kupowac w ogole albo na razie krzeselka do karmienia....
a z ciuchow to dopiero jakos w przyszlym miesiacu kupie body i pajacy juz od 6-12 miesiecy:)))
Rodzinka sporo ciuszkow sprezentowala Matiemu:dresiki, bluzki, spodnie juz na rozmiar 74-80 wiec na razie nic nie musze kupowac..ale korci, bo lubie:))))

Patrycja super tez slinaczki
Stokrotki - pojazd bombowy:))))
Mamoot - gdzie kupilas przyjaciol do kapieli???
Fusik - jaka czapa boska i jeszcze lepsze buty:))

FUSIK ,ALE TA TWOJA CZAPUCHA PRZEMOCNA,WLAŚNIE TAKIEJ SZUKAM DLE MAXIEGO,BO W TAKIM KOLORZE MAM ŚPIWOREK.MOŻE UDA MI SIE GDZIES TAKA DORWAĆ,ACH:tak: :tak:

Patrycja, widzę, że podoba Ci się kolor niebieski:-). Ja się od niego uwolnić nie mogę - co niebieskiego zobaczę, to chcę kupować. A najbardziej podoba mi się ta bluzeczka z motylkiem dla Noemi.

Fusiku, widać, że się czapa Danielkowi podoba! Taki uśmiechnięty.

Aniu, ta numeracja z miesiącami jest jakaś dziwna. Ja kupiłam Wojtkowi koszulkę na 12 miesięcy.:szok: I co? Troszkę za długie rękawy.
A co do przyjaciół do kąpieli, to kupiłam je w takim sklepiku który jest przy Niepodległości, niedaleko metra Wierzbno. Chyba się nazywa "Polak Mały", o ile nie pomyliłam. To po prostu najbliższy sklep koło mnie.
O, nawet ma swoją stronę. I podają dokładną lokalizację.
Sklep Polak ma

Mamoot u mnie to ostatnio co sie spodobalo to bylo rozowe....I nie zebym byla jakas fanka tego koloru,poprostu tak wypadlo...A dzis jak zaczelam przebierac to wszystko w kolorze niebieskim i dodatkowo pomarancz...;-)

A tak na marginesie to lubie ten odcien niebieskiego (czy to turkus raczej)sama dla siebie na lato...Do opalonej skory wyglada idealnie:-D

To prawda, że łądnie wygląda. No i wszystko gra: od małego uczysz Noemi, jak się powinna ubierać, żeby się podobać. :-):-):-)

reklama
Super zakupy zwłaszcza Danielkowe butki :-)
Ja też musze sie przyznać że jestem uzależniona od niebieskiego koloru. :-D

Do góry