reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
dzieki Fusik...a mnie przypadly do gustu Wasz buciki:-D
Dziewczyny super ciuszki)
My jak na razie w planach mamy kombinezon zimowy, sanki tez, a dzisiaj zamowilam lezaczek, jak sie sprawdzi to nie bedziemy kupowac w ogole albo na razie krzeselka do karmienia....
a z ciuchow to dopiero jakos w przyszlym miesiacu kupie body i pajacy juz od 6-12 miesiecy))
Rodzinka sporo ciuszkow sprezentowala Matiemu:dresiki, bluzki, spodnie juz na rozmiar 74-80 wiec na razie nic nie musze kupowac..ale korci, bo lubie)))
Patrycja super tez slinaczki
Stokrotki - pojazd bombowy)))
Mamoot - gdzie kupilas przyjaciol do kapieli???
Fusik - jaka czapa boska i jeszcze lepsze buty)
My jak na razie w planach mamy kombinezon zimowy, sanki tez, a dzisiaj zamowilam lezaczek, jak sie sprawdzi to nie bedziemy kupowac w ogole albo na razie krzeselka do karmienia....
a z ciuchow to dopiero jakos w przyszlym miesiacu kupie body i pajacy juz od 6-12 miesiecy))
Rodzinka sporo ciuszkow sprezentowala Matiemu:dresiki, bluzki, spodnie juz na rozmiar 74-80 wiec na razie nic nie musze kupowac..ale korci, bo lubie)))
Patrycja super tez slinaczki
Stokrotki - pojazd bombowy)))
Mamoot - gdzie kupilas przyjaciol do kapieli???
Fusik - jaka czapa boska i jeszcze lepsze buty)
kajka
funkcjonujaca bez snu...
FUSIK ,ALE TA TWOJA CZAPUCHA PRZEMOCNA,WLAŚNIE TAKIEJ SZUKAM DLE MAXIEGO,BO W TAKIM KOLORZE MAM ŚPIWOREK.MOŻE UDA MI SIE GDZIES TAKA DORWAĆ,ACH
Patrycja, widzę, że podoba Ci się kolor niebieski:-). Ja się od niego uwolnić nie mogę - co niebieskiego zobaczę, to chcę kupować. A najbardziej podoba mi się ta bluzeczka z motylkiem dla Noemi.
Fusiku, widać, że się czapa Danielkowi podoba! Taki uśmiechnięty.
Aniu, ta numeracja z miesiącami jest jakaś dziwna. Ja kupiłam Wojtkowi koszulkę na 12 miesięcy. I co? Troszkę za długie rękawy.
A co do przyjaciół do kąpieli, to kupiłam je w takim sklepiku który jest przy Niepodległości, niedaleko metra Wierzbno. Chyba się nazywa "Polak Mały", o ile nie pomyliłam. To po prostu najbliższy sklep koło mnie.
O, nawet ma swoją stronę. I podają dokładną lokalizację.
Sklep Polak ma
Fusiku, widać, że się czapa Danielkowi podoba! Taki uśmiechnięty.
Aniu, ta numeracja z miesiącami jest jakaś dziwna. Ja kupiłam Wojtkowi koszulkę na 12 miesięcy. I co? Troszkę za długie rękawy.
A co do przyjaciół do kąpieli, to kupiłam je w takim sklepiku który jest przy Niepodległości, niedaleko metra Wierzbno. Chyba się nazywa "Polak Mały", o ile nie pomyliłam. To po prostu najbliższy sklep koło mnie.
O, nawet ma swoją stronę. I podają dokładną lokalizację.
Sklep Polak ma
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamoot u mnie to ostatnio co sie spodobalo to bylo rozowe....I nie zebym byla jakas fanka tego koloru,poprostu tak wypadlo...A dzis jak zaczelam przebierac to wszystko w kolorze niebieskim i dodatkowo pomarancz...;-)
A tak na marginesie to lubie ten odcien niebieskiego (czy to turkus raczej)sama dla siebie na lato...Do opalonej skory wyglada idealnie
A tak na marginesie to lubie ten odcien niebieskiego (czy to turkus raczej)sama dla siebie na lato...Do opalonej skory wyglada idealnie
kajka czapka jest firmy Raster, podobno są w sieci sklepów Smyk, ja kupowałam u producentaFUSIK ,ALE TA TWOJA CZAPUCHA PRZEMOCNA,WLAŚNIE TAKIEJ SZUKAM DLE MAXIEGO,BO W TAKIM KOLORZE MAM ŚPIWOREK.MOŻE UDA MI SIE GDZIES TAKA DORWAĆ,ACH
reklama
Podziel się: