reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dzieki mamoot, mam też jeden śpiworek do sprzedania bo na Wojtka jest już troszke mały może któraś z Was reflektuje stan idealny kilka razy prany z firmy mamas and papas a wyglada tak
Sylwia fajny spiworek. A moge zapytac do czego sluza te tasiemki? Pierwszy raz cos takiego widze (tz.. tasiemki przy spiworze a nie spiwor;-).
My ostatnio zakupilismy jeden zimowy i musze sie rozejrzec za jeszcze jednym (odkupienie nie wchodzi w gre bo za daleko). Nasz wyglada tak jak na fotce (Julek z lekka w szoku ba matka od rana z aparatem) a do tego kupilismy taka pizamke z weluru i grajaca owce do snu :-)
Patrycja pochwal sie zakupami.
Mamoot my tez mamy podobne grono przyjaciol;-) Mnie sie strasznie podoba ten stateczek - so cute - jak by to tutaj ujeto ;-)
My ostatnio zakupilismy jeden zimowy i musze sie rozejrzec za jeszcze jednym (odkupienie nie wchodzi w gre bo za daleko). Nasz wyglada tak jak na fotce (Julek z lekka w szoku ba matka od rana z aparatem) a do tego kupilismy taka pizamke z weluru i grajaca owce do snu :-)
Mamoot my tez mamy podobne grono przyjaciol;-) Mnie sie strasznie podoba ten stateczek - so cute - jak by to tutaj ujeto ;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
cicha sznureczki są do zwiazania zeby się nie zsuwał i żeby zimno nie leciało do środka
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
;-)
Cicha nic specjalnego...
ale wklejam fotki...
pizamka...
bluzeczka-druga ma Noemi na zdjeciach...
kombinezon na polarku...heh i smieszna cena - 20 euro
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
A my dziś kupilismy sobie "dwie dodatkowe rece" :-) ;-) . Poszliśmy do zabawkowego i upatrzyłam oto taki pojazd , wsadziłam Zosie i juz wysiąść nie chciała :-) . Płacz i podkówka zaowocowała kupnem ;-) . A tak powarznie to jak narazie autko spisuje się Zosieńka jest zachwycona (oby jak najdłużej ;-) )
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Patrycja fajne zakupy,ja uwielbiam kupowac ubranka ale ostatnio jestesmy u babci w mniejszym miescie i tu delikatnie mówiac jest mały wybór i rzeczy raczej nie w moim guscie takze zazdroszcze zakupów:-)
Podziel się: