reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dzieki mamoot, mam też jeden śpiworek do sprzedania bo na Wojtka jest już troszke mały może któraś z Was reflektuje stan idealny kilka razy prany z firmy mamas and papas a wyglada tak

Sylwia fajny spiworek. A moge zapytac do czego sluza te tasiemki? Pierwszy raz cos takiego widze (tz.. tasiemki przy spiworze a nie spiwor;-).
My ostatnio zakupilismy jeden zimowy i musze sie rozejrzec za jeszcze jednym (odkupienie nie wchodzi w gre bo za daleko). Nasz wyglada tak jak na fotce (Julek z lekka w szoku ba matka od rana z aparatem) a do tego kupilismy taka pizamke z weluru i grajaca owce do snu :-)

Patrycja pochwal sie zakupami.

Mamoot my tez mamy podobne grono przyjaciol;-) Mnie sie strasznie podoba ten stateczek - so cute - jak by to tutaj ujeto ;-)

Patrycja pochwal sie zakupami.​

;-)​

Cicha nic specjalnego...

ale wklejam fotki...

pizamka...

PB090189.JPG

bluzeczka-druga ma Noemi na zdjeciach...

PB090187.JPG

kombinezon na polarku...heh i smieszna cena - 20 euro:tak:

PB090193.JPG

A my dziś kupilismy sobie "dwie dodatkowe rece" :-) ;-) . Poszliśmy do zabawkowego i upatrzyłam oto taki pojazd , wsadziłam Zosie i juz wysiąść nie chciała :-) . Płacz i podkówka zaowocowała kupnem ;-) . A tak powarznie to jak narazie autko spisuje się Zosieńka jest zachwycona (oby jak najdłużej ;-) )

reklama
Patrycja fajne zakupy,ja uwielbiam kupowac ubranka ale ostatnio jestesmy u babci w mniejszym miescie i tu delikatnie mówiac jest mały wybór i rzeczy raczej nie w moim guscie:wściekła/y: takze zazdroszcze zakupów:-)

Do góry