reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sylaja uwielbiam robic dla Noemi zakupy...Zawsze jej cos tam taniego wypatrze bo jak narazie nie kupuje duzo drogich rzeczy...Ale mam kilka fajnych sklepikow gdzie mozna tanio i fajnie...tylko czasami ciezko o rozmiary... I nawet doszlo do tego ze najpierw buszuje w dziale dzieciecym a dopiero na sam koniec zerkne cos dla siebie;-)
Ale postanowilam ze zrzuce te cholerne 5 kilo i w koncu zakupy dla mnie tez stana sie przyjemnoscia...bo jak narazie to jak musze cos wlozyc w rozmiarze 40 to juz nie wyglada tak samo...Am chce znowu nosic 36-38 rozmiar... :-)
Stokrotki super pojazd!!!!!!! A Zofka to zadowolona...I jaka piekna jest...Widze ze sluzy tatusiowa bliskosc...
Co do pojazdu to tez wklejalam badzo podobny na innym watku...i tez sie zastanawiam na zakupem...Ale myslalam ze jeszcze za wczesnie...Ale widze ze niunia Wasza sobie zadowolona siedzi...
Ale postanowilam ze zrzuce te cholerne 5 kilo i w koncu zakupy dla mnie tez stana sie przyjemnoscia...bo jak narazie to jak musze cos wlozyc w rozmiarze 40 to juz nie wyglada tak samo...Am chce znowu nosic 36-38 rozmiar... :-)
Stokrotki super pojazd!!!!!!! A Zofka to zadowolona...I jaka piekna jest...Widze ze sluzy tatusiowa bliskosc...
Co do pojazdu to tez wklejalam badzo podobny na innym watku...i tez sie zastanawiam na zakupem...Ale myslalam ze jeszcze za wczesnie...Ale widze ze niunia Wasza sobie zadowolona siedzi...
aniasorsha
Pojazd pierwsza klasa!!! My też chcemy taki Oliśce kupić, tylko z taką rączką do sterowania a z czasem dla dziecka z pedałkami.
Zrobiłam też dzisiaj listę "grubych" zakupów dla Olki na najbliższy rok i trochę tego jest: fotelik samochodowy, krzesełko do karmienia, huśtawka, wypaśne profesjonalne nosidełko górskie (bo my turysty, psze państwa ), wózek-parasolka, sanki... Trochę tego jest...
Zrobiłam też dzisiaj listę "grubych" zakupów dla Olki na najbliższy rok i trochę tego jest: fotelik samochodowy, krzesełko do karmienia, huśtawka, wypaśne profesjonalne nosidełko górskie (bo my turysty, psze państwa ), wózek-parasolka, sanki... Trochę tego jest...
To i ja się pochwalę zakupami - takie zupełnie zwyczajne, ale jak miło je robić... Moim zdaniem najfajniej jest jak Maluch zaczyna się nie mieścić w dany rozmiar, to wtedy KONIECZNIE TRZEBA mu coś kupić. Nie ma wyjścia.:-) No i to jest efekt piatkowych zakupów. Nawet nie wszystko, bo dwie rzeczy Wojtek ma na sobie. A tu 3 bodziaki, jedna koszulka i zimowa czapa. Jak widać mam tendencje do niebieskiego
patrycja24berlin
Mamoot fajne ciuszki... A ja dzis znowu musialam zahaczyc o sklep bo bym chyba nie wytrzymala...Ale fotki zrobie jak mi sie baterie podladuja i napewno sie pochwale..
reklama
patrycja24berlin
Fotki zrobione wiec pokazuje
Sliniaczki...
bluzeczki...
pizamka-ale juz na 74/80
A ja kupilam sobie szal i rekawiczki... Tez mnie sie cos cholipa nalezy no nie...;-)
a jutro w koncu moze po buty sie wybiore,bo juz mam upatrzone ,ale jakos nie chce mi sie jechac zeby kupic;-) len ze mnie...
Sliniaczki...
bluzeczki...
pizamka-ale juz na 74/80
A ja kupilam sobie szal i rekawiczki... Tez mnie sie cos cholipa nalezy no nie...;-)
a jutro w koncu moze po buty sie wybiore,bo juz mam upatrzone ,ale jakos nie chce mi sie jechac zeby kupic;-) len ze mnie...
Podziel się: