reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Sylaja uwielbiam robic dla Noemi zakupy...Zawsze jej cos tam taniego wypatrze bo jak narazie nie kupuje duzo drogich rzeczy...Ale mam kilka fajnych sklepikow gdzie mozna tanio i fajnie...tylko czasami ciezko o rozmiary...:baffled: I nawet doszlo do tego ze najpierw buszuje w dziale dzieciecym a dopiero na sam koniec zerkne cos dla siebie;-)

Ale postanowilam ze zrzuce te cholerne 5 kilo i w koncu zakupy dla mnie tez stana sie przyjemnoscia...bo jak narazie to jak musze cos wlozyc w rozmiarze 40 to juz nie wyglada tak samo...Am chce znowu nosic 36-38 rozmiar...:tak: :-)

Stokrotki super pojazd!!!!!!! A Zofka to zadowolona...I jaka piekna jest...Widze ze sluzy tatusiowa bliskosc...
Co do pojazdu to tez wklejalam badzo podobny na innym watku...i tez sie zastanawiam na zakupem...Ale myslalam ze jeszcze za wczesnie...Ale widze ze niunia Wasza sobie zadowolona siedzi...:-D

Pojazd pierwsza klasa!!! My też chcemy taki Oliśce kupić, tylko z taką rączką do sterowania a z czasem dla dziecka z pedałkami.

Zrobiłam też dzisiaj listę "grubych" zakupów dla Olki na najbliższy rok i trochę tego jest: fotelik samochodowy, krzesełko do karmienia, huśtawka, wypaśne profesjonalne nosidełko górskie (bo my turysty, psze państwa :) ), wózek-parasolka, sanki... Trochę tego jest...

To i ja się pochwalę zakupami - takie zupełnie zwyczajne, ale jak miło je robić...:tak::tak::tak: Moim zdaniem najfajniej jest jak Maluch zaczyna się nie mieścić w dany rozmiar, to wtedy KONIECZNIE TRZEBA mu coś kupić. Nie ma wyjścia.:-) No i to jest efekt piatkowych zakupów. Nawet nie wszystko, bo dwie rzeczy Wojtek ma na sobie. A tu 3 bodziaki, jedna koszulka i zimowa czapa. Jak widać mam tendencje do niebieskiego :-p

Fajowe ciuszki:tak: Ja chyba też będę musiała wybrać się na zakupy, bo dawno nic Mikusiowi nie kupowałam, a przydałyby mu sie nowe bodziaczki:-)

ja nakupiłam ostatnio sporo ciuszków ale powiem wam ze nie chce mi sie ich fotografować a jeszcze są trochę spore jak załozy Oliwka to pokaze

:tak: Mamoot fajne ciuszki...:tak: A ja dzis znowu musialam zahaczyc o sklep bo bym chyba nie wytrzymala...Ale fotki zrobie jak mi sie baterie podladuja i napewno sie pochwale..

reklama
Fotki zrobione wiec pokazuje:-D :-D:-D

Sliniaczki...

PB130001.JPG

bluzeczki...

PB130005.JPG

PB130007.JPG

pizamka-ale juz na 74/80

PB130008.JPG

A ja kupilam sobie szal i rekawiczki... :-D Tez mnie sie cos cholipa nalezy no nie...;-)
a jutro w koncu moze po buty sie wybiore,bo juz mam upatrzone ,ale jakos nie chce mi sie jechac zeby kupic;-) len ze mnie...

Do góry