reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Kupiłam rozmiar 80 bo bodziaki nie są zbyt duże (porównywałam wymiary podane w cm z tymi które nosi teraz) i oczywiście są na wyrost ale myślę że po praniu i podwinięciu rekawków może nosić - będą duże ale nie powinien wyglądać jak sierota :) gdybym kupiła 74 to pewnie byłyby akurat na teraz a chcę ze względów ekonomicznych żeby ponosił je dłużej - to oczywiste!!! Za to piżamiki kupiłam dwie na 86 bo mniejszych nie robia i te na pewno jeszcze sporo poleżą w szufladzie - ale nie szkodzi bo są fajne, tanie (18 zł ) i śliczne

reklama
Dodam jeszcze że ja ze względów bezpieczeństwa wylicytowałam jedną rzecz na aukcji u tego faceta a reszte ze strony bo taniej - ale facet sprawdzony - bardzo dobry kontakt i super szybka przesyłka. Ja wymyślałąm jakie mniej więcej chcę wzory a on mi wysyłał na bieżąco zdjęcia co ma w tych rozmiarach, jeszcze wzięłam śliczną piżamke dla chrześniacki - ale tez duża :) generalnie wg mnie rozmiary bodów nie za duże - a piżamki z kolei spore...

Fusik Super zakupy!!!! Danielek naprawde bombowo wyglada w czapie :-)

Nam by sie przydalo zrobic zakupy bo na 74 mamy tylko spodnie i ze dwie koszulki. Najbardziej potrzebne bedzie pizama bo wszystkie dotychczasowe zaczynaja byc za male - i szczeze to to akurat mnie cieszy bo pizamki to moj slaby punkt - a im bardziej meskie i proste tym lepiej ;-)

No i probuje znalezc w tym kraju rajstopy ale nic z tego bo robia je tylko dla dziewczynek w fikusne wzorki:-( Trzeba bedzie babcie w Polsce zwerbowac ;-)

Basia, dzięki za info! Mikołajek jest troszke wyższy niż Karolek, więc chyba kupię 86...
Jak dostaniesz przesyłke, to pochwal sie zakupami!

Dzis przyszły zamówione gadżety dla taty i teścia na imieniny :-) W tej samej firmie zamawiamy reż wywoływanie zdjęć i jesteśmy bardzo zadowoleni (z jakości, szybkości realizacji zamówienia, możliwości sprawdzenia statusu zamówienia). Nie musze nigdzie jeździć a przesyłkę dostarcza mi poczta ;-)

To jedno zdjęcie wyszlo mi troszkę zdeformowane, ale na kubku wygląda super!

Aha, adres stronki: Superfoto.pl - zdj

Kasia super kubki!!! powiedz czy trwałe jakościowo, bo my dostaliśmy z naszym zdjęciem w prezencie ale kiepski-zdjęcie się ściera pomimo że myte tylko ręcznie...a pomysł ajny - tez bym wykorzystałą jako prezent
Paczkę już dostałam, zamawiałam i bodziaki 86 ale mało się różnią od tych 80 wielkością, myślę że i 80 spokojnie jeszcze by Miki długo ponosił...zaraz zrobię jakieś zdjęcie, ale częśc już wrzuciłam do prania :)

na pierwszym oglądam fajny program - kiedy pierwsze dziecko :)?
włączcie sobie - teraz jest rozmowa z pediatrą który ma 10ro dzieci!!!

Rozpakowane - bodziaki na 86, poza tym niebieski "tato pożycz auto" safari "czasem lwia grzywa ogromna bywa", bordowa sport, piżamka zielona hallo i niebieska w samochodziki , różowa dla chrześniaczki ("jak będę duza to kupię sobie sukienkę") i jeszcze w praniu "kocham mamę", I love kids z konikiem na biegunach i niebieska "z każdym roczkiem rosnę boczkiem " - sporo tego ale wolę zrobić od razu większe zakupy i potem miec to z głowy - także bodziaki na następne pół roku mamy z głowy :)

reklama
Basia , niezłe zakupy:tak: :-) Bardzo ładne! Na 100% kupię "Kocham mamę" ;-)
Napisałam maila do gościa, żeby mi napisał jakie wzory ma w rozmiarze 80 i 86. Zastanawiam się tylko, czy kupować krótki, czy długi rękaw...

Co do kubków, to niestety nie wiem jakie będą w użytkowaniu, bo to na prezent. Będę coś wiedzieć więcej po 21 (Janusza) i 28 (Zdzisława) :-D

Na tej stronie jest jeszcze dużo różnych gadżetów. Ja na 100% zrobię na gwiazdkę dla Rodziców kalendarzyki na biurko ze zdjęciami wnusia:happy2:

Do góry