Kupiłam rozmiar 80 bo bodziaki nie są zbyt duże (porównywałam wymiary podane w cm z tymi które nosi teraz) i oczywiście są na wyrost ale myślę że po praniu i podwinięciu rekawków może nosić - będą duże ale nie powinien wyglądać jak sierota gdybym kupiła 74 to pewnie byłyby akurat na teraz a chcę ze względów ekonomicznych żeby ponosił je dłużej - to oczywiste!!! Za to piżamiki kupiłam dwie na 86 bo mniejszych nie robia i te na pewno jeszcze sporo poleżą w szufladzie - ale nie szkodzi bo są fajne, tanie (18 zł ) i śliczne
reklama
Dodam jeszcze że ja ze względów bezpieczeństwa wylicytowałam jedną rzecz na aukcji u tego faceta a reszte ze strony bo taniej - ale facet sprawdzony - bardzo dobry kontakt i super szybka przesyłka. Ja wymyślałąm jakie mniej więcej chcę wzory a on mi wysyłał na bieżąco zdjęcia co ma w tych rozmiarach, jeszcze wzięłam śliczną piżamke dla chrześniacki - ale tez duża generalnie wg mnie rozmiary bodów nie za duże - a piżamki z kolei spore...
Fusik Super zakupy!!!! Danielek naprawde bombowo wyglada w czapie :-)
Nam by sie przydalo zrobic zakupy bo na 74 mamy tylko spodnie i ze dwie koszulki. Najbardziej potrzebne bedzie pizama bo wszystkie dotychczasowe zaczynaja byc za male - i szczeze to to akurat mnie cieszy bo pizamki to moj slaby punkt - a im bardziej meskie i proste tym lepiej ;-)
No i probuje znalezc w tym kraju rajstopy ale nic z tego bo robia je tylko dla dziewczynek w fikusne wzorki:-( Trzeba bedzie babcie w Polsce zwerbowac ;-)
Nam by sie przydalo zrobic zakupy bo na 74 mamy tylko spodnie i ze dwie koszulki. Najbardziej potrzebne bedzie pizama bo wszystkie dotychczasowe zaczynaja byc za male - i szczeze to to akurat mnie cieszy bo pizamki to moj slaby punkt - a im bardziej meskie i proste tym lepiej ;-)
No i probuje znalezc w tym kraju rajstopy ale nic z tego bo robia je tylko dla dziewczynek w fikusne wzorki:-( Trzeba bedzie babcie w Polsce zwerbowac ;-)
Dzis przyszły zamówione gadżety dla taty i teścia na imieniny :-) W tej samej firmie zamawiamy reż wywoływanie zdjęć i jesteśmy bardzo zadowoleni (z jakości, szybkości realizacji zamówienia, możliwości sprawdzenia statusu zamówienia). Nie musze nigdzie jeździć a przesyłkę dostarcza mi poczta ;-)
To jedno zdjęcie wyszlo mi troszkę zdeformowane, ale na kubku wygląda super!
Aha, adres stronki: Superfoto.pl - zdj
To jedno zdjęcie wyszlo mi troszkę zdeformowane, ale na kubku wygląda super!
Aha, adres stronki: Superfoto.pl - zdj
Kasia super kubki!!! powiedz czy trwałe jakościowo, bo my dostaliśmy z naszym zdjęciem w prezencie ale kiepski-zdjęcie się ściera pomimo że myte tylko ręcznie...a pomysł ajny - tez bym wykorzystałą jako prezent
Paczkę już dostałam, zamawiałam i bodziaki 86 ale mało się różnią od tych 80 wielkością, myślę że i 80 spokojnie jeszcze by Miki długo ponosił...zaraz zrobię jakieś zdjęcie, ale częśc już wrzuciłam do prania
Paczkę już dostałam, zamawiałam i bodziaki 86 ale mało się różnią od tych 80 wielkością, myślę że i 80 spokojnie jeszcze by Miki długo ponosił...zaraz zrobię jakieś zdjęcie, ale częśc już wrzuciłam do prania
Rozpakowane - bodziaki na 86, poza tym niebieski "tato pożycz auto" safari "czasem lwia grzywa ogromna bywa", bordowa sport, piżamka zielona hallo i niebieska w samochodziki , różowa dla chrześniaczki ("jak będę duza to kupię sobie sukienkę") i jeszcze w praniu "kocham mamę", I love kids z konikiem na biegunach i niebieska "z każdym roczkiem rosnę boczkiem " - sporo tego ale wolę zrobić od razu większe zakupy i potem miec to z głowy - także bodziaki na następne pół roku mamy z głowy
reklama
Basia , niezłe zakupy :-) Bardzo ładne! Na 100% kupię "Kocham mamę" ;-)
Napisałam maila do gościa, żeby mi napisał jakie wzory ma w rozmiarze 80 i 86. Zastanawiam się tylko, czy kupować krótki, czy długi rękaw...
Co do kubków, to niestety nie wiem jakie będą w użytkowaniu, bo to na prezent. Będę coś wiedzieć więcej po 21 (Janusza) i 28 (Zdzisława)
Na tej stronie jest jeszcze dużo różnych gadżetów. Ja na 100% zrobię na gwiazdkę dla Rodziców kalendarzyki na biurko ze zdjęciami wnusia
Napisałam maila do gościa, żeby mi napisał jakie wzory ma w rozmiarze 80 i 86. Zastanawiam się tylko, czy kupować krótki, czy długi rękaw...
Co do kubków, to niestety nie wiem jakie będą w użytkowaniu, bo to na prezent. Będę coś wiedzieć więcej po 21 (Janusza) i 28 (Zdzisława)
Na tej stronie jest jeszcze dużo różnych gadżetów. Ja na 100% zrobię na gwiazdkę dla Rodziców kalendarzyki na biurko ze zdjęciami wnusia
Podziel się: