reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No masakra jakas!!!! trzeci dzien na diecie jestem...jutro na fitness smigam i czekam na nowy sprzet do cwiczen
kurde Pati nie widać albo dawno się nie pokazywałaś...ja też już się o 70 obiłam niedawno....ale jak mi trochę wody zeszło (znów ta pieprzona prolaktyna) to i prawie 2 kilo z nią....ale i tak z tych 68 chciałabym ze 3-4 kilo do lata zejść...ale żeby tak samo się....no staram się nie obżerać ale na jakieś bardziej zaplanowane akcje to nie mam siły...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
68 to ja bym chciała ważyć no ale w tym momencie to daleko mi do tegoż a walczę z ta moja tarczyca pewnie jak sie unormuje to i waga zejdzie bo narazie to różnie z tym jest.
patrycja24berlin
To coz u mnie tluszczu bardzooo duzo...ale na szczescie sie po calosci rozprowadza... Dzis jade do kumpeli i chce z nia od razu zrobic remin do okulisty i na badania tarczycy i prolaktyny...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No pewnie trzeba się badać dziewczyny i jeszcze usg piersi!
A ja zakupiłam sobie oprawki z Ray Bana ino jeszcze muszę zanieść do optyka aby mi szkła wstawił.
A ja zakupiłam sobie oprawki z Ray Bana ino jeszcze muszę zanieść do optyka aby mi szkła wstawił.
patrycja24berlin
o ja planuje jakies fejne bryle se kupic ale sloneczne tez myslalam o jakies z ray bana albo Michael Kors tak co mi by do zegarka pasowaly
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A mnie się w zegarku zerwała bransoleta i dupa!!! chodzę bez tylko z bransoletkami z Pandory bo mi inaczej łyso na rece.
A ja słoneczne mam tylko kupiłam oprawki do korekcyjnych.
A ja słoneczne mam tylko kupiłam oprawki do korekcyjnych.
Podziel się: