reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

Dzis zamowilam sobie online dwie sukienki... plus na zakupach kupilam jedna w kolorze pomaranczowym,2 pary spodenek krotkich,t-shirt,mlodej 2 pary sandalkow ( czy sandalek?) szorty w kolorze miety :) i znalazlam na koniec 10 euro :D o i okulary sloneczne sobie kupilam-ale takie zwykle...

reklama
i ja dzis po zakupcha...baleriny, torebka, przezenty- dla dwoch chlopcow szorty, koszulki, dla dziewczynki sukienke i interkatywnego misia:p, babci perfumy, Klaudii rozowe trampki, Grackowi hawajskie szorty:p reszta jutro:-p

Ja ostatnio kupiłam wielkie nic ale powymienialam się z dziewczynami i w ten sposób tez jest coś nowego;) i dostałam od mojej sąsiadki ulubionej cała siatkę krótkich spodenek dla Wojtka

No to zakupilam tak :)
spodnie z zamczkami z tylu :D ,t-shirt,bielizne biala i czarna,sandalki,tusz do rzes bo mi sie skonczyl moj ulubiony,lakiery do paznokci i cienie do oczu ;) o i maseczki na wlosy...

ja dzis kilka koszulek na lato i malinowe spodnie..ale jakos sie w nich zle czuje, mimo, ze A. stwierdzil, ze to moj kolor i bym nie oddawala:sorry2:

reklama
a z ciuszkow - dwie spodniczki takie waskie za kolana, dwie pary spodni- kolor mieta i malina;-) i takie zwykle bluzeczki na ramiaczkach
aaa i w deichmann baleriny z gumy?...

Do góry